Νίκκι Πόντε: «Τ' αγόρια είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί»

Η Νίκκι Πόντε ήρθε από το μακρινό Τορόντο στην Ελλάδα για να κάνει καριέρα στο τραγούδι και να συμμετάσχει σε talent show. Φέτος η 20χρονη τραγουδίστρια απολαμβάνει το πρώτο της καλοκαίρι στην Ελλάδα και δηλώνει στο περιοδικό HELLO! ενθουσιασμένη με τους Έλληνες.  

«Από τριών ετών, το όνειρό μου ήταν ένα και μόνο: να γίνω τραγουδίστρια. Με θυμάμαι από πολύ μικρή ηλικία να τραγουδώ και να χορεύω. Ήμουν πεπεισμένη ότι κάποια στιγμή θα κάνω κάτι που θα έχει άμεση σχέση με τη μουσική και το τραγούδι» λέει η Νίκκι Πόντε, ενώ συμπληρώνει ότι « ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της δουλειάς της είναι η επικοινωνία με τον κόσμο που στηρίζει τη μουσική και τα τραγούδια της».

Η Νίκκι Πόντε απαντά και σε όλους όσοι την επικρίνουν για το γεγονός ότι δεν μιλάει ακόμα καλά ελληνικά: «Σιγά-σιγά μαθαίνω πώς να μιλάω τη γλώσσα καταγωγής μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νιώθω ότι βελτιώνομαι κι εύχομαι να φτάσω σε ικανοποιητικό επίπεδο».

Όσο για τον έρωτα, φαίνεται ότι η Νίκκι Πόντε δεν νιώθει έτοιμη ακόμη να το ζήσει. «Η αγάπη και ο έρωτας δεν προγραμματίζονται, απλώς συμβαίνουν. Πάντως, προς το παρόν δεν θέλω να μου συμβεί και είμαι απόλυτη σ' αυτό. Τ' αγόρια είναι το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσε ν' απασχολήσει τώρα το μυαλό μου».

Share |