Νέο θρίλερ με το πρωινό του ΑΝΤ1!

Αν και λίγο πριν το τέλος της περσινής σεζόν υπήρξε θρίλερ με το αν ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνέχιζε στον ΑΝΤ1, εντούτοις το κανάλι του Αμαρουσίου επιστρατεύει νωρίτερα τον γνωστό δημοσιογράφο για να τον βγάλει στην αρένα και να ηγηθεί στην κούρσα της τηλεθέασης ακόμα μία χρονιά.

Και ενώ το θρίλερ με τον "πατριάρχη της ενημερωτικής ζώνης" είχε αίσιο τέλος, ένα νέο θρίλερ παίζεται στο Μαρούσι! Την περσινή σεζόν το "Πρωινό ΑΝΤ1" έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου με παρουσιαστές τον Γιώργο Παπαδάκη στην ενημερωτική ζώνη και τους Χρήστο Φερεντίνο και Σίσσυ Χρηστίδου στην ψυχαγωγική ζώνη. Την ίδια περίπου περίοδο αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα και τη φετινή σεζόν η πρωινή εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου.
 
Ωστόσο, τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν, λόγω της έντονης ειδησεογραφίας αλλά και επειδή έχουν βγει στον αέρα οι ενημερωτικές εκπομπές των υπόλοιπων καναλιών, να κατεβάσουν νωρίτερα στη μάχη το βαρύ τους πυροβολικό.

Ετσι, ο Γιώργος Παπαδάκης τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου θα βρεθεί πάλι στις επάλξεις της πρωινής ενημέρωσης, προσπαθώντας να κερδίσει για πολλοστή φορά τη μάχη της τηλεθέασης. Τις επόμενες μέρες μάλιστα θα αποφασιστεί, σε συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει με τα στελέχη του σταθμού, ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του μπροστά από τις κάμερες.
 
Βέβαια, τα στελέχη του σταθμού δεν πονοκεφαλιάζουν για το ποιοι θα καθίσουν δίπλα στον καταξιωμένο δημοσιογράφο, αλλά σε ποιους θα δίνει τη σκυτάλη. Το θρίλερ, λοιπόν, έχει να κάνει με το αν την επόμενη σεζόν θα υπάρξει "Πρωινό ΑΝΤ1", όπως υπήρξε την προηγούμενη σεζόν, με ενημερωτική και ψυχαγωγική ζώνη, ή αν θα βγει στον αέρα μόνο το ενημερωτικό μέρος με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της "Espresso", οι αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες μέρεες. Αν στον σταθμό του Αμαρουσίου αποφασίσουν να συνεχίσουν την ψυχαγωγική ζώνη, τότε αυτή θα κάνει πρεμιέρα μετά από δύο τουλάχιστον βδομάδες από την on air επιστροφή του Παπαδάκη. Αλλωστε, δεν έχουν κανένα λόγο να βιάζονται αφού και οι απέναντι, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, θα ξεκινήσουν μετά από αρκετό καιρό το "Πρωινό mou" στο Mega. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο έχουν αναγκάσει τα στελέχη του ΑΝΤ1 να απομακρύνονται όλο και περισσότερο από την ιδέα να κάνουν φέτος πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Share |