Το νέο φλερτ της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Μηλιώνη

Ένας νέος έρωτας ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την εκπομπή «το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, πριν την εξάπλωση του κορονοϊού. Όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού πρόκειται για ένα φλερτ που αναπτύχθηκε στο ταξίδι που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη συμπρωτεύουσα. «Θυμάσαι που είχε πάει η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη Θεσσαλονίκη και τη φιλοξενούσε η Ιωάννα Τούνη; Και έβγαιναν και γλεντούσαν και περνούσαν πάρα πολύ ωραία όλες μαζί; Εκεί δημιουργήθηκε ένα φλερτ ανάμεσα στην Δήμητρα Αλεξανδράκη και στον κολλητό φίλο της Ιωάννας Τούνη, Κωνσταντίνο Πριόνα που ζει στη Θεσσαλονίκη»ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Υπήρξε ένα φλερτ, να το πω τρυφερή φιλία, να το πω έκδηλο ενδιαφέρον , ήρθαν πιο κοντά, αλλά λόγω της κατάστασης το μοντέλο μένει στην Αθήνα και ο επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη και τώρα συντηρούν την κατάσταση μέσω διαδικτύου. Ωραίο ζευγάρι, πάντα τέτοια και στα δικά μας» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Μαρτίου η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε αποκαλύψει δημόσια τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Μηλιώνη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: www.enikos.gr

Share |