Νατάσα Καραμανλή: Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της!

Η Νατάσα Καραμανλή είναι πλέον χειρουργός αφού ανήμερα της ονομαστικής τςη εορτής, 22 Δεκεμβρίου, ολοκλήρωσε την ειδικότητά της με ειδίκευση στους μαστούς. «Ήταν το καλύτερο δώρο για την γιορτή μου», είπε στους δικούς της βγαίνοντας από το Ιπποκράτειο όπου έδωσε τις προφορικές της εξετάσεις.

Αμέσως τηλεφώνησε στον σύζυγό της, ο οποίος είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνώριζαν την μεγάλη προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα. Είχε κλειστεί στο σπίτι τους στη Ραφήνα και διάβαζε ατελειώτες ώρες.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, σύμφωνα με τη Real Life, έχει ήδη δεχθεί πρόταση από πολυϊατρείο στο Χολαργό. Η ίδια όμως είχε δηλώσει: «Εκείνο που έχω στο μυαλό μου είναι να περάσω τις εξετάσεις και να πάω διακοπές με την οικογενειά μου για να ξεκουραστώ». Φαίνεται πως τελικά τα κατάφερε και τα δύο!

Την Πέμπτη το απόγευμα, αποχώρησε οικογενειακώς για τις Αυστριακές Άλπεις προκειμένου να περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων. Έφτασαν οδικώς μέχρι το λιμάνι της Πάτρας από όπου ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία για το πρώτο μέρος των διακοπών τους. Στη συνέχεια θα πάνε στον σταθερό τους πια προορισμό που είναι η Αυστρία. Στην παρέα τους είναι ακόμη μία φορά το ζεύγος Βοληνάκη καθώς κι ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη.

Share |