Νατάσα Βαρελά: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της άτυχης δημοσιογράφου...

Η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα 19 Αυγούστου, σκορπίζοντας την θλίψη στον κόσμο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η χαρισματική παρουσία της θα λείψει αναμφισβήτητα από τον χώρο της τηλεόρασης και ο δημοσιογραφικός κόσμος δεν θα είναι πια ο ίδιος.

Η Νατάσα Βαρέλη σπούδασε Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά το πάθος για την δημοσιογραφία ήταν αυτό που κυρίευσε.

Την μάθαμε μέσα από το δελτίο ειδήσεων του καναλιού Extra, ενώ το Epsilon αποτέλεσε την τελευταία της τηλεοπτική στέγη, καθώς είχε αναλάβει να εκφωνεί τις ειδήσεις του σταθμού.

Όπως αναφέρθηκε, η Νατάσα Βαρελά πέθανε από διάτρηση στομάχου. Μάλιστα, η ίδια ανέβασε απότομα πυρετό στις 3 τα ξημερώματα της ίδιας μέρας. «Ήταν 3 το πρωί όταν εμφάνισε υψηλό πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι. Δύο ώρες αργότερα κατέληξε», ανέφερε ο Γιάννης Παπαγιάννης αφήνοντας συγκλονισμένο το πάνελ και τους τηλεθεατές της εκπομπής.

Η Νατάσα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα τον τελευταίο καιρό καθώς απουσίαζε και από το δελτίο ειδήσεων, τα οποία όμως δεν φαίνονταν να είναι ανησυχητικά, και για τον λόγο αυτό ο χαμός της ήταν τόσο απροσδόκητος.

Share |