Ναταλία Γερμανού: «Έκανα πράγματα για τα οποία δεν μετανιώνω»

Είναι από τις λίγες φορές που η Ναταλία Γερμανού ανοίχτηκε τόσο πολύ σε μία εκπομπή. Η Ελένη Μενεγάκη την ρώτησε για τις σχέσεις της κι εκείνη αποκάλυψε πως... έδιωχνε τους άντρες από δίπλα της, αλλά και αν θα κάνει οικογένεια! 

«Σε προσωπικό επίπεδο η περίοδος που διανύω τώρα δεν είναι ευτυχισμένη για εμένα. Είναι μια περίοδος που μου δίνει άλλα πράγματα. Έχω δουλειά, καλούς φίλους και αυτά με κάνουν να χαμογελώ» και συμπλήρωσε: «Έκανα πράγματα για τα οποία δεν μετανιώνω. Άλλος θα έλεγε ότι οι πολλές σχέσεις μου κατέληξαν σε παταγώδη αποτυχία. Κάποια στιγμή όλα τελειώνουν, αλλά για πολλούς οι σχέσεις που δεν έχουν happy end θεωρούν ότι είναι αποτυχημένες. Οι σχέσεις μου τελείωναν από δικό μου λάθος. Με κάποιο τρόπο τις οδηγούσα εγώ στο τέλος. Ακόμη και οι άνθρωποι που έφυγαν από κοντά μου, μου είπαν ότι “εσύ με έδιωξες”».

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά, ανέφερε: «Κάνεις οικογένεια και παιδιά ή αφήνεις τον άλλο να φύγει γιατί μια φωνή μέσα σου λέει ότι “εσύ κορίτσι μου δεν είσαι για παιδιά».

Share |