Ναταλία Γερμανού: Είμαι παρουσιάστρια και όχι εθνικός μαϊντανός...

Στο tvnea μίλησε η συνθέτρια-παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού και ήταν αρκετά αποκαλυπτική. Μίλησε για το "Μες στην καλή χαρά" που αρχίζει αύριο, για το "Chart Show" καθώς επίσης για την πρόταση που της έγινε(;) από τον Alpha για το Greek Idol2. Διαβάστε τι είπε...

Ξεκινώντας δεν μπορώ να μην δεν σε ρωτήσω για το πώς πέρασες τις καλοκαιρινές διακοπές και τι έκανες.
Πέρασα ωραία, δόξα το θεό! Ξεκουράστηκα ,πήγα στην Κύπρο, στην Κρήτη, στην Σαντορίνη, έφαγα του σκασμού και καθόμουν μέσα στη θάλασσα με τις ώρες, κανονικές διακοπές δηλαδή, σαν αυτές που κάναμε όταν ήμασταν παιδάκια

Το Σάββατο 25/9 κάνει πρεμιέρα η εκπομπή Μες την καλή χαρά ,πως αισθάνεσαι; Υπάρχει άγχος;
Υπάρχει μόνο αγωνία με την καλή έννοια, προσμονή γιατί είναι όλα καινούργια φέτος και χαρά που θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί, θα ξαναβρεθούμε με το κόσμο μας και ο κόσμος θα ξαναβρεί εμάς.

Τι νέο ετοιμάζεται στην εκπομπή;
Τα πάντα είναι καινούργια! Καινούργιο studio –στην Κάντζα πια, καινούργιο πλατό, καινούργιο σκηνικό, καινούργια χρώματα, καινούργιοι συμπαρουσιαστές δυο υπέροχα παιδιά ο Βασίλης Λιάτσος και ο Δημήτρης Λαγιόπουλος, καινούργιες ενότητες, καινούργια παιχνίδια καινούργιοι συνεργάτες..Δεν σου κρύβω ότι την είχα πολύ ανάγκη αυτήν την ανανέωση.

Ναταλία μου τελικά με το CHART SHOW τι θα γίνει;
Το CHART SHOW θα ξεκινήσει πρώτα ο Θεός να προβάλλεται από τον Ιανουάριο, κανονικά, όπως το έχετε συνηθίσει, δηλαδή κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα στις 21:00 το βράδυ.

Έχετε ξεκινήσει γυρίσματα για το CHART SHOW;
Όχι ακόμα, θα ξεκινήσουμε γύρω στις 20 Οκτωβρίου, ήδη οι σκαλέτες για τις πρώτες 3 εκπομπές είναι έτοιμες.

Πολλές είναι οι φήμες ότι θα είσαι στην κριτική επιτροπή του Greek Idol 2,είναι αλήθεια αυτό η είναι κάτι υπό συζήτηση ακόμα;
Ούτε καν! Δεν έχει υπάρξει καν ούτε υποψία συζήτησης από το κανάλι για να είναι στην κριτική επιτροπή του Greek Idol και δεν σου κρύβω ότι παρ όλο που είναι ένα show που παρακολουθώ, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω και αυτό πια!! Και πρωινό και CHART SHOW KAI GREEK IDOL; Έλεος! Αυτό δεν είναι παρουσιάστρια , είναι ο εθνικός μαϊντανός πια!

Πως θα χαρακτήριζες την φετινή τηλεοπτική χρόνια;
Δύσκολη βεβαία. Αλλά και ενδιαφέρουσα, περιμένω πρώτα να την δω και μετά να την χαρακτηρίσω. Άλλωστε έτσι είμαι γενικά, πρώτα βλέπω ,μετά κρίνω… Άσε που γενικά το να κρίνω το αποφεύγω. Το αφήνω στους ειδικούς.

Πιστεύει ότι τα ριάλιτι θα κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού;
Ειλικρινά δεν ξέρω. Άβυσσος η ψυχή του τηλεοπτικού κοινού. Κι όποιος πιστεύει ότι μπορεί να στοιχηματίσει με αλαζονική σιγουριά στο τι ακριβώς θέλει ο κόσμος πολύ φοβάμαι ότι θα χάσει τα λεφτά του…θα δούμε!

Ποιο πρόγραμμα τις prime time πιστεύεις ότι θα ξεχωρίσει;
Αν σου απαντήσω στην ερώτηση αυτή θα είναι σαν να ακυρώνω την προηγμένη απάντηση μου! Τα υποψήφια είναι αρκετά, , BIG BROTHER, JUST THE TWO OF US, MASTER CHEF , το καινούργιο show του Γρηγόρη, ΤΟ «ΝΗΣΙ»..αλλά πραγματικά δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις , αν πρώτα δεν τα δω.

Φέτος την τιμητική τους θα έχουν τα μαγειρικά ριάλιτι, θα παρουσίαζες κάτι τέτοιο;
Δεδομένου ότι μου αρέσουν οι κωμωδίες και να κάνω τον κόσμο να γελάσει ,ΝΑΙ, θα το παρουσίαζα… πιο άσχετη από μένα δεν θα μπορούσαν να βρουν για μαγειρικό ριάλιτι!!

Πως βλέπεις ότι ο Γρηγόρη Αρναούτογλου θα είναι αντίπαλος με την Νάντια Μπουλέ κάθε Σάββατο βράδυ;
Το βρίσκω εξαιρετικά ερωτικό και ΣΕΞΥ! Είναι ξανά μαζί απ ότι ξέρω, πράγμα που με χαροποιεί γιατί συμπαθώ πολύ και τους δυο, πιστεύω λοιπόν ότι καλώς εννοούμενος ανταγωνισμός μπορεί να είναι ένα αφροδισιακό αλατοπίπερο στη σχέση τους!

 

Share |