Νάταλι Θάνου: Μιλάει για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της

Η Νάταλι Θάνου έκανε το μεσημέρι της Τρίτης την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Στην αρχή ήταν σοκ, αλλά ευχάριστο επειδή το θέλαμε και οι δυο. Όλα έγιναν ξαφνικά στη ζωή μου, γιατί ήμασταν μόνο έξι μήνες μαζί με τον σύντροφό μου» παραδέχτηκε η σέξι τραγουδίστρια και πρώην playmate στην Ελεονώρα Μελέτη.

Πώς αντέδρασε, όμως, η ίδια στην είδηση της εγκυμοσύνης; «Καθόλου δεν με φόβισε. Αισθάνομαι ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου, γι' αυτό και κάνω παιδί μαζί του. Ήταν το timing σωστό και μου αρέσει που όλο αυτό έγινε πάνω σε ένα πάθος, κατ' ευθείαν και όχι μετά από χρόνια».

Όσο για τη γνωριμία της με τον σύντροφό της, Δημήτρη Καρέλα, είπε: «Δεν είχα καν σκοπό να γυρίσω στην Ελλάδα και λόγω μιας δουλειάς επέστρεψα τελικά. Έτσι γνωριστήκαμε. Εγώ νόμιζα ότι ήταν τυχαίο, αλλά εκείνος είχε σχέδιο να με γνωρίσει. Μέσω μιας φίλης γνωριστήκαμε, τυχαία στην Βουλιαγμένη. Το είχε πει στη φίλη μας πως θέλει να με γνωρίσει, αλλά και σε κάποιους άλλους κοινούς γνωστούς. Όλα ξεκίνησαν, όμως, από μία τυχαία συνάντηση εκείνη την ημέρα. Μετά πήγαμε διακοπές στη Μύκονο και όλα ακολούθησαν», ενώ για τα στοιχεία αυτά που την έκαναν να τον ερωτευτεί συμπλήρωσε: «Ο Δημήτρης είναι εντελώς διαφορετικός και ξεχωριστός σε σχέση με όσους έχω γνωρίσει. Είναι ευγενικός, σοβαρός και gentleman. Είναι αυτό που έψαχνα».

Share |