Να γιατί είναι... "γίγαντας" ο Ψωμιάδης! Η ξαφνκή επίσκεψη στο σπίτι του Μάρκου...

Αυτός είναι ο νομάρχης Θεσαλονίκης που το πρωϊ τα... "έχωνε" πάλι στον ΑΝΤ1! Εκρηκτικός και παρορμητικός, μα πάνω απ' όλα ένας άνθρωπος απλός. Η συμπεριφορά του Ψωμιάδη απέναντι στο Μάρκο, δεν είναι κι ό,τι πιο συνηθισμένο για ένα πολιτικό, αλλά είπαμε αυτός είναι ο "Ζορό" της Βόρειας - και της υπόλοιπης - Ελλάδας....

Ο Δημήτρης Μάρκος τον προσκάλεσε για ένα καφέ στο σπίτι των κουμπάρων του, στο χωριό ¨Σκοτίνα" του Ολύμπου" όπου πραγματοποιούσε ολιγοήμερες διακοπές κι εκείνος του είπε ότι θα... προσπαθήσει! Πράγματι, ένα πρωϊνό τον καλεί στο τηλέφωνο και του λέει..."έρχομαι, θα σε πάρω σε λίγο να με κατευθύνεις"! Ο Μάρκος το λέει στην παρέα του συγκροτήματος "Ερκειάδες" όπου φιλοξενούνταν και μετά...ξεχνιέται!

Κάποια στιγμή βλέπει 10 (!) κλήσεις στο κινητό του από το νομάρχη και τον παίρνει πίσω, αλλά ήταν ήδη αργά: Ο Ψωμιάδης είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής για Θεσαλονίκη! Μία ώρα έπαιρνε τηλέφωνα ο άνθρωπος, τι έπρεπε να κάνει; Να χασει όλα του τα ραντεβού; Κι όμως, μία κουβέντα μόνο του Μάρκου ήταν αρκετή για να τον φέρει πίσω: "Δική μου η ευθύνη Παναγιώτη, αλλά εδώ σε περιμένουν όλοι"!

Ο Ψωμιάδης, παρά το "βαρύ" πρόγραμμά του λόγω και της προεκλογικής του περιοδείας στους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, ήρθε στο "κουκλίστικο" συγκρότημα "Ερκειάδες" του πρώην προέδρου του Άρη Θεόφιλου Μητρούδη (Φωτό), ήπιε ένα ποτήρι νερό για 10 λεπτά κι έφυγε πάλι "σφαίρα"! Αυτός είναι ο νομάρχης και το ξέρουν καλά όσοι ζουν κοντά του: Δεν του αρέσει να "στήνει" κανένα, ακόμη κι αν οι άλλοι τον.... "στήνουν" και καθημερινά πραγματοποιεί τουλάχιστο 70 ραντεβού.

Πως να μην τον αγαπάνε όλοι οι Θεσαλονικείς με τέτοιο τρέξιμο; Και το χιούμορ του, όμως, δεν "παίζεται".Ένα παιδάκι στις "Ερκειάδες" τον ρώτησε.... "ποιος είσαι; Σε έχω δει στην τηλεόραση". Κι εκείνος τι του απάντησε λέτε; "Η Αλίκη Βουγιουκλάκη"! Μάλλον με τον Βέγγο μοιάζεις περισσότερο Παναγιώτη μου....

Share |