Ν. Χριστοδούλου: «Με τον Μουτσινά είχαμε συνέχεια εντάσεις!»

Ο Νότης Χριστοδούλου μίλησε ανοιχτά για την αποχώρησή του από την ομάδα του "Δέστε τους", ξεκαθαρίζοντας, στην "Πρωινή Μελέτη", ότι έφυγε με δική του πρωτοβουλία. «Μου έγινε μια πρόταση από τον κεντρικό παρουσιαστή να μην είμαι σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής, ώστε να μπούνε κάποιοι άλλοι στη θέση μου, οπότε εγώ θεώρησα ότι αυτό δεν ήταν δίκαιο απέναντι και στους υπόλοιπους που είναι στην εκπομπή. Αποφάσισα ότι δε μου κάνει και δε θέλω να συνεργαστώ», είπε ο Νότης για την πρόταση που του έκανε ο Νίκος Μουτσινάς. «Θεώρησα ότι αυτό δεν ήταν ένα μοίρασμα επί ίσοις όροις. Θεώρησα ότι δεν έχω κάνει λίγα σ’ αυτό το project, ώστε να μου αξίζει κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

Από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε η Κατερίνα Καινούργιου:«Αν άκουγες όλη μέρα για τις τρέσες δε θα κουραζόσουν;Την είχαν βάλει δίπλα μου. Είχα εντρυφήσει στην κατασκευή extensions και τρέσας», είπε. 

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι ζήτησε να παίρνει τα ίδια λεφτά με την Κατερίνα Καινούργιου κάτι που φυσικά δεν έγινε δεκτό. «Τον ίδιο ρόλο είχαμε με την Κατερίνα Καινούργιου. Μέχρι την πρόταση την καινούργια. Καθόμασταν στα καρεκλάκια μας και λέγαμε την άποψή μας. Όσο μου επιτρεπόταν αυτό. Φυσικά και αληθεύει ότι ζήτησα τα ίδια λεφτά με την Κατερίνα».

Share |