Ν. Χατζηνικολάου: Το "χοντρό" πρόστιμο και η παραίτηση Τράγκα από τον Real!

Η οργή του Νίκου Χατζηνικολάου για το "χοντρό" πρόστιμο του ΕΣΡ στον Γιώργο Τράγκα, δόνησε το πρωί της Τετάρτης όλα τα ραδιοφωνάκια! Έκανε δεκτή την παραίτηση του Τράγκα ο Χατζηνικολάου; Δείτε όλη του τη δήλωση...

«25.000 ευρώ πρόστιμο σε ραδιοφωνικό σταθμό δεν θυμάμαι εγώ και είμαι στη δημοσιογραφία από το 1983! 25.000 ευρώ είναι πρόστιμο που μόνο σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς θυμάμαι να έχει επιβληθεί. Και επομένως είναι προφανές ότι πρόκειται για πρόστιμο που έχει ως στόχο της εξόντωση του Real FM. Έχουν ως στόχο να μας κλείσουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας έβαλαν πρόστιμο, αφού την προηγούμενη εβδομάδα μας έβαλαν πρόστιμο στην Ελληνοφρένεια, για φάρσα στο Υπουργείο Παιδείας για το θέμα με τα βιβλία», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος ενώ συνέχισε με έντονο ύφος: «Είναι προφανές ότι θέλουν να μας κλείσουν. Είναι προφανές ότι θέλουν να οδηγήσουν τον σταθμό αυτό στην οικονομική εξόντωση. Το ανέκδοτο είναι ότι λένε ότι υπήρξαν ακροατές που θύμωσαν επειδή ο Τράγκας βρίζει τη Μέρκελ. Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν ακροατή που δεν είναι μέτοχος σε ανταγωνιστικό ραδιοφωνικό σταθμό και να ενοχλείται επειδή ο Τράγκας μίλησε άσχημα για την αξιότιμη κυρία Μέρκλε. Την οποία ξαφνικά θέλησε να προστατέψει το ΕΣΡ».

Στο τέλος ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε ότι: «Δεν θα μας κλείσουν... Δεν θα μας κλείσουν. Θα κινηθούμε δικαστικά με όποιο τρόπο μας προσφέρει το νομικό πλαίσιο. Η παραίτηση του Γιώργου Τράγκα δεν γίνεται δεκτή. Απορρίπτεται η σκέψη του να παραιτηθεί».

 

Share |