Ν. Χατζηνικολάου: Σε ποιο κανάλι θα πάει αν δε σωθεί το ALTER;

Μεγάλη αγωνία επιδεικνύει η τηλεοπτική πιάτσα για την τύχη του Νίκου Χατζηνικολάου, στην περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι τελευταίες προσπάθειες διάσωσης του ALTER. Αν ο κορυφαίος άνκορμαν δεν κάνει δικό του κανάλι (Real TV), τότε είναι σίγουρο ότι θα καταλήξει σε ένα από τα άλλα μεγάλα. Εδώ είναι λοιπόν που "οργιάζει" το παρασκήνιο.

Για παράδειγμα στο MEGA, σύμφωνα με τη στήλη Mediamarket από το Πρώτο Θέμα, εύχονται να μην μετακινηθεί στον ΑΝΤ1 και από τον ΑΝΤ1 διατυμπανίζουν σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση ή ενδεχόμενο. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Παπαδάκη για τα επόμενα δύο χρόνια έρχεται η ανανέωση της Μαρίας Χούκλη. Κανείς όμως δεν απαντά στο ότι και η Έλλη Στάη είχε συμβόλαιο καθώς επίσης και ο Νίκος Ευαγγελάτος, αλλά "έσπασαν"!

Ποιος λοιπόν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο η Μαρία Χούκλη να μετατεθεί στα δελτία του Σαββατοκύριακου και να μείνει κενή η θέση στο καθημερινό; Αν η ιδιοκτησία του σταθμού δεν είχε επιλέξει τη δραστική μείωση της ενημέρωσης, ίσως το παραπάνω σενάριο να συγκέντρωνε περισσότερες πιθανότητες, δεδομένου ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα ζητούσε μία εκπομπή.

Μήπως όμως δούμε τον άνκορμαν στο MEGA; Απάντηση: Δύσκολο μιας και ο κύριος Γιώργος δεν είναι θερμός οπαδός του, ενώ δεν υπάρχουν περιθώρια να φορτωθεί άλλη μία ενημερωτική εκπομπή!

Share |