Ν. Χατζηνικολάου: Η... "Real-ιστική" απάντησή του για την αμοιβή του στο Άλτερ!

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, στο άρθρο κάποιων blogs με τίτλο το "Μεγάλο Φαγοπότι στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΤΕΡ"! Είχε προγηθεί ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζομένων...

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η επιστολή με τίτλο το "Μεγάλο Φαγοπότι στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΤΕΡ", η οποία φέρει την υπογραφή "Απλήρωτοι Εργαζόμενοι Alter" και έχει... ήδη δημοσιευθεί σε διάφορα blogs και sites, δεν έχει συνταχθεί και διανεμηθεί από εμάς.

Οποιαδήποτε σκοπιμότητα κι αν εξυπηρετεί η συγκεκριμένη δημοσίευση, από οποιαδήποτε πρόθεση κι αν πηγάζει, η οικειοποίηση και η χρησιμοποίηση του τίτλου του blog μας και της ιδιότητας μας "Απλήρωτοι Εργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ", είναι παράνομη και καταχρηστική. Ως εκ τούτου, καταγγέλουμε τη συγκεκριμένη ανάρτηση για την ψευδή υπογραφή της.

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Alter που για 21 μήνες υφίστανται τον εμπαιγμό της εργοδοσίας , συνεχίζουν αταλάντευτα, χωρίς να κάμπτονται από οποιαδήποτε προσπάθεια συκοφάντησης και καπήλευσης του δίκαιου αγώνα τους».

Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος έχει να πληρωθεί παραπάνω από ένα χρόνο, έστειλε... την εξής απάντηση: «Τα αναφερόμενα για τις αμοιβές μου στον τηλεοπτικό σταθμό Alter είναι απολύτως ψευδή. Οι φορολογικές δηλώσεις μου και τα Πόθεν Έσχες μου αποτελούν αψευδείς μάρτυρες».
Νίκος Χατζηνικολάου

Share |