Ν. Θεοδωρίδου: «Είμαι μόνη μου δύο χρόνια»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου "ανοίγει" την καρδιά της στο περιοδικό "Hello!" και αποκαλύπτει πως είναι μόνη της για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα: «Είμαι μόνη σχεδόν τα τελευταία δύο χρόνια. Ούτε έχω αλλάξει, ούτε έχω δυσκολέψει. Στον έρωτα εξάλλου δε βάζει ςκανόνες. Τον έρωτα και τον πόνο τραγουδάω, επομένως δεν γίνεται να έχω μια απόλυτα φυσιολογική ζωή, όπου όλα πηγαίνουν ρολόι», λέει η τραγουδίστρια.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλά επίσης  για τις κόρες της, τους άνδρες και τα λάθη της και παραδέχεται ότι ποτέ δεν έχει θέσει σε κίνδυνο τα παιδιά της με κάτι απερίσκεπτο στις ερωτικές της επιλογές. «Οι επιλογές μου αφορούν πρωτίστως εμένα και κατ’ επέκταση τα παιδιά μου, αλλά δε θα τα έθετα ποτέ σε κίνδυνο με κάτι απερίσκεπτο. Είμαι τόσο συνεπής που δεν μπερδέυονται αυτά τα δύο. Άλλο μητέρα, άλλο γυναίκα. Δεν έχουν επηρεαστεί τα παιδιά από μια δική μου συμπεριφορά. Όσο για τα λάθη στα οποία έχω μια επιρρέπεια, το θέμα είναι να τα συνειδητοποιείς και να τα κατανοείς», τονίζει.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκαθαρίζει επίσης ότι για εκείνη γάμος και παιδιά πάνε μαζί, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού χωρίς να παντρευτεί. «Παντρεύτηκα, έκανα παιδιά γιατί αυτό όριζε η ψυχή μου και πίστευα ότι έτσι θα είναι για πάντα, ασχέτως αν στην πορεία διαψεύστηκα. Έχω δυο κόρες και θα ήθελα να είμαι καθαρή απέναντί τους . Να υπάρχει αρμονία στη ζωή μας. Τις σέβομαι πολύ και θα ήθελα κι εκείνες να νιώθουν περήφανες για μένα σε ότι κάνω στη ζωή μου», λέει.

Share |