Ν. Λoτσάρη: Καυτά φιλιά στην παραλία με νέο σύντροφο! (Φωτογραφίες)

Πέντε μήνες μόλις μετά το χωρισμό της, η Νίνα, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το «ΘΕΜΑ people» είναι ξανά ερωτευμένη,  Ένας νέος άνδρας από την Κέρκυρα της έχει κλέψει την καρδιά...

Όταν το περασμένο Μάρτιο ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Σκορδάλης εκμυστηρεύτηκε σε στενό του φίλο ότι θα προχωρήσουν σε διαζύγιο – παρόλο που την επομένη μέρα το πήρε πίσω στέλνοντας σ΄όλα τα έντυπα κοινή ανακοίνωση με τη Λοτσάρη στην οποία έγραφαν «ο γάμος μας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα» – , προφανώς έλεγε την αλήθεια.

«Η Νίνα και ο Κώστας δεν ήθελαν να μαθευτεί ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση τους αν πρώτα δεν ενημέρωναν ως υπεύθυνοι γονείς τα παιδιά τους και φυσικά τις οικογένειες τους. Ήταν μια σχέση που κράτησε δέκα χρόνια, δεν είναι απλό», λέει στο «ΘΕΜΑ people» φίλη του ζευγαριού.

Η αλήθεια είναι ότι οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για το πρώην ζευγάρι που , εκτός από δικά του παρά πολύ σημαντικά οικογενειακά θέματα που έπρεπε να λύσει, έπρεπε να αντιμετωπίσει και την πίεση των Μέσων που ζητούσαν μια απάντηση «Είστε ή δεν είστε μαζί;». Όσο για την φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και τους έδειχνε ανέμελους να βρίσκονται στη Ρόδο κάνοντας διακοπές, κάποιοι λένε ότι είναι περσινή και διέρρευσε με σκοπό να διαψεύσει τις φήμες περί διαζυγίου.

Share |