Μυστήριο ο θάνατος της Βαλέριας!


Δύο εβδομάδες μετά τον ξαφνικό χαμό της Βαλέριας Μεζιριάδου, η οικογένειά της αδυνατεί ακόμη να συνειδητοποιήσει την απώλεια. Το «γιατί;» και το «πώς;» τους ταλανίζουν μερόνυχτα. Για πρώτη φορά η μικρότερη αδελφή της, Ιωάννα, μιλά στην Espresso απαντώντας κυρίως στα σενάρια που ακολούθησαν τον αναπάντεχο θάνατό της.

Μάλιστα αποκαλύπτει ένα συμβάν που μέχρι τώρα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας. Λίγες ημέρες προτού φύγει από τη ζωή η Βαλέρια υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο, κάτι που τη θορύβησε ιδιαίτερα και υποβλήθηκε άμεσα σε εξονυχιστικές εξετάσεις. «Δεν της βρήκαν τότε απολύτως τίποτα» δηλώνει η αδελφή της, μη μπορώντας να πιστέψει πως λίγες ημέρες αργότερα η Βαλέρια «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς, όπως έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση.

«Δεν είχε ποτέ απολύτως τίποτα. Τα περί νευρικής ανορεξίας δεν έχουν καμία βάση. Είναι λογικό, αφού ασχολείται με το μόντελινγκ, να είναι αδύνατη. Έτρωγε από το πρωί μέχρι το βράδυ για τέσσερα άτομα. Και για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, δεν έπαιρνε ποτέ ουσίες και ούτε έπινε. Ήταν κατά του αλκοόλ».

Share |