Μύρωνας Στρατής: «Σοκαρίστηκα όταν είδα τον εαυτό μου με τη Μαίρη στην τηλεόραση!»

Για την αγαπημένη του Μαίρη Συνατσάκη, το "Master Chef 2" και το ενδεχόμενο μιας …γυμνής φωτογράφησης μίλησε στην κάμερα του "Made In Star" ο Μύρωνας Στρατής.«Είναι από τα πιο σεμνά παιδιά τα οποία γνωρίζω. Κάνει πραγματικά ό,τι της λέει η καρδιά της και είμαι και εγώ εντάξει με αυτό, όπως και η ίδια», λέει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής για την αγαπημένη του Μαίρη.

Όσο για το πώς αντιμετώπισε ο ίδιος την προβολή της σχέσης του με την παρουσιάστρια από τα Μέσα Ενημέρωσης; «Σοκαρίστηκα όταν είδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση για ένα τέτοιο θέμα. Κάνω ό,τι μπορώ για να μην γίνομαι αγενής με τους ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονται, αλλά από την άλλη προσπαθώ να μην τα δίνω όλα γιατί δεν μου αρέσει. Μου αρέσει τα προσωπικά να μένουν προσωπικά».

Ο γνωστός τραγουδιστής  αναφέρθηκε επίσης και στη γυμνή φωτογράφηση που έκανε πρόσφατα η καλή του. «Ήταν πραγματικά μια ωραία φωτογράφηση. Μου άρεσε», είπε αποκλείοντας όμως το ενδεχόμενο να ποζάρει και ο ίδιος γυμνός κάποια στιγμή στο μέλλον επειδή ντρέπεται πολύ.

Share |