Μύρωνας Στρατής: «Δεν θα ήθελα να ανοίγω προγράμματα και να μου πετούν λουλούδια»

Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε στο ένθετο "Radar" για την οικονομική κρίση, για το ότι προτιμάει να εμφανίζεται σε κάποια μουσική σκηνή και όχι σε μεγάλη πίστα, αλλά και στην υπερέκθεση που έχει το τελευταίο διάστημα η προσωπική του ζωή.

Για τον 29χρονο τραγουδιστή η οικονομική κρίση είναι αντιμετωπίσιμη: «Θα ήθελα να παίζω (μουσική) ακόμα κι αν δεν πληρώνομαι πολύ ή καθόλου. Κάθε κατάσταση είναι αντιμετωπίσιμη. Δεν μπορώ την υστερία. Μπορούμε να τα φέρουμε βόλτα και με τα πολλά και με τα λίγα». Όσον αφορά τις μεγάλες αθηναικές πίστες τόνισε: «Μου αρέσουν περισσότερο οι χώροι όπου έχεις μεγαλύτερη αμεσότητα με τον κόσμο. Η εμφάνιση με τους Tokyo Hotel σε ένα γεμάτο στάδιο ήταν πραγματικά εμπειρία ζωής. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι με ανθρώπους που θαυμάζω, δεν θα ήθελα να πάω σε ένα μαγαζί για να ανοίγω προγράμματα και να μου πετούν λουλούδια».

Ο Μύρωνας Στρατής αναφέρθηκε και στην προβολή που έχει λάβει η προσωπική του ζωή: «Το πιο αμήχανο πράγμα που έχω ζήσει είναι να πηγαίνω στο κομμωτήριο και να βλέπω τον εαυτό μου σε περιοδικά. Γιατί και μία φωτογραφία σου να υπάρχει κάπου, είσαι εκτεθειμένος. Θέλει ένα λεπτό χειρισμό όλο αυτό».

Share |