Μύκονος: Η Κατερίνα Στεφανίδη κέρδισε «χρυσό» θαυμασμού με το μπικίνι που επέλεξε [vid]

Η Κατερίνα Στεφανίδη απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο και δεν περνάει απαρατήρητη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ, εντοπίστηκε από την κάμερα...

Διάσημοι αθλητές από την Ελλάδα και απ’ όλον τον κόσμο συνεχίζουν να προσγειώνονται στο νησί των Ανέμων. Τελευταία … προσγείωση αυτή της βασίλισσας των αιθέρων Κατερίνας Στεφανίδη! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ, που φέτος κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, εντοπίστηκε από την κάμερα  στην παραλία Paradise μαζί με τον σύντροφο και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ.

Η 27χρονη Κατερίνα φορώντας μπικίνι κέρδισε… χρυσό θαυμασμού από τους λουόμενους, καθώς οι αναλογίες της είναι αξιοζήλευτες! Όμως, για μετάλλιο ήταν και ο αγαπημένος της, καθώς ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της. Της έκανε μασάζ με αντηλιακό λαδάκι για να μην καεί και με κάθε ευκαιρία την φιλούσε τρυφερά! Αφού απόλαυσαν τον ήλιο και την θάλασσα για αρκετή ώρα, τους άνοιξε η όρεξη κι έτσι έκατσαν για φαγητό!

Μαζί με το ζευγάρι ήταν και μερικοί καλοί φίλοι, μεταξύ των οποίων ο συνάδελφος της Longoria και πρωταγωνιστής του Prison Break, Amaury Nolasco, ο οποίος εκτελούσε χρέη ξεναγού, αφού έχει ξαναβρεθεί στο νησί των Ανέμων. Η 42χρονη Eva με κάποια κιλά παραπάνω σε σχέση με το παρελθόν απόλαυσε την βόλτα της στα γραφικά στενοσόκακα, αλλά εκείνο που προξένησε μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως η Longoria αλλά και όλη η παρέα της κρατούσαν στο χέρι από ένα ποτό που προμηθεύτηκαν από το σκάφος που φιλοξενούνται, επειδή έμαθαν πως η dolce vita στην Μύκονο κοστίζει!

Δεν γνωρίζουμε αν το έκανε για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, πάντως στην συνέχεια, μαζί με τον σύντροφό της επισκέφθηκε το γνωστό bar restaurant, Sea Satin. Oπως θα δείτε o κύριος Baston παραήταν διαχυτικός απέναντι στην σύζυγό του, καθώς κάποια στιγμή καθώς περπατούσαν πλάι-πλάι χτύπησε τον γλουτό της…

Share |