Μ.Στρατής: «Όταν είδα τον εαυτό μου σε περιοδικό, σοκαρίστηκα»

Ο Μύρωνας Στρατής, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ''ΕΓΩ!'', μίλησε για την Μαίρη Συνατσάκη, τα μπουζούκια και τις κατακτήσεις του από την ημέρα που έγινε αναγνωρίσιμος. Επιπλέον, ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν ξέρει τι είναι έντεχνο και τι εμπορικό. «Κάνω πράγματα με τα οποία αισθάνομαι καλά. Με ενδιαφέρει η επικοινωνία με τον κόσμο. Με ενδιαφέρει να του αρέσει αυτό που κάνω και να χορεύει με τα τραγούδια μου», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση σχετικά με τη σχέση του με τη Μαίρη Συντσάκη ο ίδιος απαντά: «Με τρομάζει πάρα πολύ όλο αυτό. Πιστεύω ότι, αν ανοίξω την πόρτα, θα περάσει μέσα το ποτάμι. Ακόμα δεν είμαι έτοιμος για να παίξω αυτό το ''παιχνίδι''. Γενικότερα, δεν μ' αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Όταν είδα τον εαυτό μου σε περιοδικό, σοκαρίστηκα! Είναι κάτι που μου προκαλεί αμηχανία».

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλάει και για το αν θα ήθελε να γίνει πατέρας: «Βέβαια κι έχω σκεφτεί τον εαυτό μου σαν πατέρα. Μικρός ήθελα να κάνω παιδί στα 23 μου - μάλλον επηρεασμένος από τους γονείς μου. Η ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειας μου αρέσει. Επιλέγω τη θαλπωρή».

Share |