Μπέττυ Μαγγίρα: Πως διατηρεί τη σιλουέτα της;

Η γνωστή παρουσιάστρια, Μπέττυ Μαγγίρα, που πριν από 17 μήνες έφερε στον κόσμο την κορούλα της, Ανδριάννα, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ''OK!'', αποκάλυψε τα φαγητά που περιλαμβάνει το εβδομαδιαίο της μενού, αλλά ανφέρθηκε και στυ ζυγαριά και στο κατά πόσο της δημιουργεί άγχος.

«Ποτέ δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα η διατροφή μου. Με βοήθησε πολύ ο καλός μεταβολισμός μου. Βέβαια όσο μεγαλώνω, αυτό αλλάζει. Προσέχω αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω θυσίες. Δεν θέλω να στερούμαι. Φροντίζω, όμως, να μην κάνω υπερβολές. Προσπαθώ να αντισταθώ στα γλυκά, αλλά είναι δύσκολο. Είμαι γλυκατζού, μου αρέσει η σοκολάτα», δήλωσε η Μπέττυ.

Tέλος αναφέρθηκε και στα κιλά της εγκυμοσύνης, ενώ έχει βρεί και πάλι τη φόρμα της: «Στην εγκυμοσύνη μου είχα πάρει 12 κιλά. Τα περισσότερα τα είχα χάσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο. Μετά δεν έκανα προσπάθειες. Μου είχα αρέσει με τα παραπάνω κιλά. Τώρα έχω επανέλθει απολύτως στη φόρμα μου... Δεν έχω άγχος με τη ζυγαριά. Θέλω απλά να μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη. Ζυγαριά μου είναι ο καθρέφτης και τα ρούχα μου».

Share |