«Μπαράζ» ληστειών τη νύχτα στην Αττική!

Δεν έχουν τέλος οι νυχτερινές εισβολές στα σπίτια του Λεκανοπεδίου. Οι δράστες οπλισμένοι και με τη χρήση σωματικής βίας σκορπούν καθημερινά τον τρόμο καθώς δεν διστάζουν να μπουν στα σπίτια γνωρίζοντας ότι βρίσκονται μέσα οι ένοικοί τους.

Τρεις διαφορετικές περιοχές του λεκανοπεδίου έγιναν στόχος αγνώστων το βράδυ της Τρίτης συγκεκριμένα στην Κηφισιά, τρία άτομα, εισέβαλαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε μονοκατοικία και με την απειλή πιστολιών και μαχαιριού, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό από τον ιδιοκτήτη.

Στον Άλιμο, τέσσερις δράστες μπήκαν σε 2όροφη οικία και με την απειλή όπλων και αιχμηρών αντικειμένων, ακινητοποίησαν τους ενοίκους και τους λήστεψαν.

Ενώ στο Κορωπί, τρία άτομα, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε μονοκατοικία και με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ζευγάρι ηλικιωμένων, χρηματοκιβώτιο που περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό αλλά και δύο κυνηγετικά όπλα του ιδιοκτήτη.

Θύμα διάρρηξης ο Φουστάνος

Θύμα ληστείας στο σπίτι του έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος. Οι δράστες, εισέβαλαν στο σπίτι του γιατρού στην Κηφισιά, τον ακινητοποίησαν, και αφού τον έδεσαν και στη συνέχεια αφαίρεσαν χρήματα και άλλα τιμαλφή αντικείμενα. Ο Α.Φουστάνος, παρέμεινε δεμένος, ενώ οι κακοποιοί του είχαν προτάξει αυτόματα και τον απειλούσαν.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο πλαστικός χειρουργός, κατάφερε να αποδεσμευτεί και κάλεσε την Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες χτύπησαν τον χειρουργό, ενώ από τη διερεύνηση της υπόθεσης και τα ευρήματα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι πρόκειται για τη σπείρα των ληστών με τα καλασνικοφ. 

Άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών

Στο μεταξύ, στις 11.10 το πρωί εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Λαυρίου, αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Αμέσως, κάλεσαν ενισχύσεις, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο.

Μόλις, έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε κανένας τραυματισμός, ενώ οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται στη γύρω περιοχή.

 

Real.gr

Share |