«Μπαλάκι» ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Νέα αλλαγή ημέρας για το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά»

Σε νέα αλλαγή ημέρας του «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» προχωρά ο ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή «μετακόμισε» από το βράδυ του Σαββάτου στο βράδυ της Παρασκευής, ύστερα από απόφαση του σταθμού και του Τούρκου παραγωγού να ρίξουν στην τηλεοπτική αρένα το «Survivor Ελλάδα – Τουρκία» Σάββατο με Τετάρτη.

Τώρα, ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» θέλει τη μουσική εκπομπή να επιστρέφει στην prime time του Σαββάτου καθώς τα νούμερα τηλεθέασης τις τελευταίες εβδομάδες έχουν μειωθεί στο μισό!

Έτσι, το σενάριο της επιστροφής του Σπύρου στο Σάββατο ακούγεται καλό, η αλήθεια είναι όμως πως ο ίδιος είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με το κανάλι.

Την ίδια ώρα, κυκλοφορούν φήμες πως ο ίδιος αν δεν γίνουν δεκτοί οι όροι του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ θα αναζητήσει αλλού τηλεοπτική στέγη, κάτι που το κανάλι του Φαλήρου δεν επιθυμεί.

Το ακριβώς αντίθετο μοιάζει να συμβαίνει με τον Acun Ilicali με τον οποίο ο ΣΚΑΪ δεν διατηρεί πλέον τις καλύτερες των σχέσεων, έχοντας σκοπό να «κόψει» το μεγαλύτερο μέρος των προγραμμάτων του, επενδύοντας στη μυθοπλασία. 

Για ν α δούμε, θα κάνει τις σωστές κινήσεις ο ΣΚΑΪ ή θα χάσει το δυνατό χαρτί του Σαββάτου;

Share |