Μπάγια Αντωνοπούλου: Ξεσπά για τα δημοσιεύματα που αφορούν το νέο της σπίτι!

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους αποφάσισαν να κάνουν πριν λίγο καιρό, η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Άκης Δρούγκας. To ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό συγκατοικεί σε ένα διαμέρισμα στην Ανατολική Αττική το οποίο η ίδια η δημοσιογράφος έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στους διαδικτυακούς της φίλους.

Μετά από την ξενάγηση της παρουσιάστριας στο νέο της σπίτι πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που την κατηγόρησαν για νεοπλουτισμό.

 

Όπως ήταν φυσικό, ο χαρακτηρισμός της «νεόπλουτης» ενόχλησε την Μπάγια Αντωνοπούλου η οποία θέλησε να απαντήσει μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου σε ένα instastory της.

«Σήμερα είδα κάποιες αναρτήσεις σε site από συναδέλφους σε σχέση με το νέο μου σπίτι. Με χαρακτήρισαν νεόπλουτη και ότι επιδεικνύω το χρήμα μου. Ευχαριστώ που δώσατε την ευκαιρία να απαντήσω πως αυτό το πραγματικά υπέροχο σπίτι το νοικιάσαμε 550 ευρώ γιατί απλά ψάξαμε πολύ και ήμασταν τυχεροί. Ήταν σε χάλια κατάσταση μέχρι να το φτιάξουμε, ότι βλέπετε μέσα, είναι προσωπική μας δουλειά (Κουράστηκα να βάφω) αλλά και καλύτερες τιμές που έκαναν οι φίλοι χρόνων. Νομίζω ότι με δύο μισθούς που μπαίνουν σε αυτό το σπίτι (τον δικό μου και του συντρόφου μου, που εργαζόμαστε όλη μέρα) αλλά και με πολύ αγάπη, έχουμε το δικαίωμα να το χαρούμε! Όσο για τις αληθινές ευχές σας και τα όμορφα μηνύματα, τα διαβάζω ένα ένα και με κάνουν να μην επιτρέπω στον εαυτό μου να στεναχωρηθεί για κανέναν πικρόχολο. Δεν συνηθίζω να απαντάω σε βλακείες, αυτή τη φορά όμως αν και χαμηλού προφίλ άλλαξα γνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Πηγή: peoplegreece.com

Share |