Μουτσινάς-Ηλιάκη-Καινούργιου: «Διαφωνίες υπήρχαν και υπάρχουν πάντα»

Για την αποχώρηση του Νότη Χριστοδούλου από την εκπομπή "Δέστε τους", για την κατάσταση στην ελληνική τηλεόραση αλλά και για τους μισθούς τους μίλησαν στο περιοδικό ΟΚ! ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καινούργιου. Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν η ανακοίνωση του Νότη Χριστοδούλου μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook της αποχώρησης του από την εκπομπή.

Στην ερώτηση αν υπήρχε προσωπική κόντρα με τον Νότη Χριστοδούλου, ο Νίκος Μουτσινάς είναι ξεκάθαρος. «Από ό,τι διαβάζω, ναι. Ο Νότης είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας. Έχει τα πολύ πάνω του, αλλά και τα πολύ κάτω του. Από κει και πέρα, δεν είχαμε μιλήσει για να μου πει ότι έχει σκεφτεί να φύγει ή ότι κάτι τον ενοχλούσε. Προτίμησε να πει κατευθείαν στον ALPHA αυτά που ήθελε και προφανώς το κανάλι θεώρησε ότι αυτά που ζητάει δεν μπορεί να του τα δώσει. Εγώ δεν είχα κανένα συμβόλαιο με τον Νότη για να ασχοληθώ περισσότερο,οπότε ο καθένας κάνει τις επιλογές του».

Όσο για το εάν επικοινώνησε μαζί με το Νότη Χριστοδούλου; «Πώς να επικοινωνήσω μαζί του, όταν βλέπω από τις αναρτήσεις του ότι έχει κάποιο θέμα μαζί μου; Εγώ τον ευχαρίστησα και στην πρεμιέρα της εκπομπής γι΄αυτά τα δύο χρόνια που περάσαμε μαζί, και μέχρι εκεί».

 

Share |