Μουσική συνάντηση έκπληξη για Πλιάτσικα - Ζουγανέλη!

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες, ενώνουν τις δυνάμεις τους φέτος το καλοκαίρι και θα συναντήσουν μαζί, τους φίλους τους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι ένας καλλιτέχνης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τόσο δισκογραφικά, όσο και συναυλιακά, έχει δώσει το δικό του προσωπικό στίγμα. Χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι και σειρά sold out συναυλιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Συνεργασίες με ιδιαίτερα σημαντικούς καλλιτέχνες, εντός και εκτός συνόρων, συμπληρώνουν ιδανικά αυτό το καλλιτεχνικό κάδρο του Φίλιππου Πλιάτσικα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Ελληνικής δισκογραφίας έχοντας κάνει πλατινένιες πωλήσεις και στα τρία προσωπικάalbum της και sold out συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η φωνή της, η ερμηνεία της, οι συνεργασίες της τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά με Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες, το ήθος της και η σκηνική της παρουσία την έκαναν να θεωρείται η σημαντικότερη τραγουδίστρια της νέας Ελληνικής μουσικής σκηνής.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Δημοτικό Κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης

ΚΟΜΟΤΗΝΗ Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής

ΣΕΡΡΕΣ Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012 Ανοιχτό Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι Σερρών

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 Θέατρο Γης

ΛΑΡΙΣΑ Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 Ανοιχτό Θέατρο Αλκαζάρ

ΒΟΛΟΣ Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012 Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου

ΙΩΑΝΝΙΝΑ Τρίτη 5 Ιουνίου 2012 Υπαίθριο Θέατρο της ΕΗΜ (Φρόντζου)

ΠΕΙΡΑΙΑΣ Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 Βεάκειο Θέατρο

ΚΥΠΡΟΣ Λευκωσία (TBC)

ΑΘΗΝΑ Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 Θέατρο Λυκαβηττού

Share |