Μ.Κορινθίου: Γιατί θα έλεγε «όχι» στην Επίδαυρο;

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς, για τη σέξι εικόνα της, ενώ δήλωσε πως σε ενδεχόμενη πρόταση να παίξει στην Επίδαυρο θα έλεγε «όχι».

Ο λόγος; «Για μένα, η λέξη Επίδαυρος είναι ιερή. Αυτή τη στιγμή να μου έλεγαν να πάω να παίξω, δε θα το έκανα, θα έλεγα “όχι”. Πρέπει να σέβεσαι το χώρο. Έχω αυτοπεποίθηση, αλλά έχω και επίγνωση. Αν ήξερα ότι θα δούλευα το έργο ένα χρόνο, τότε μόνο θα πήγαινα», λέει η ηθοποιός.

Μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς, αναφέρει: «Οι επιθέσεις με δυνάμωσαν, με πείσμωσαν και με έκαναν να δουλέψω περισσότερο. Σαφώς και με πείραξαν κάποια πράγματα. Δεν είμαι και αναίσθητη».

Όσον αφορά στο αν εκμεταλλεύεται τη σέξι εικόνα της; «Είμαι σε μια ηλικία που είμαι ενζενί. Δουλεύω σε ένα χώρο που, καλώς η κακώς, το ζητάει. Ηθοποιός δε σημαίνει εξωτερική εμφάνιση, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό ένας ηθοποιός να έχει και την εμφάνιση. Καθένας με τα όπλα του», απαντά χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Share |