Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Δεν έχω τίποτα να χαρώ»

Για τη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια μιλά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης,ο οποίος παραδέχεται πως η κατάσταση που επικρατεί δεν τον αφήνει να χαρεί, παρά την επιτυχία που απολαμβάνει στη δουλειά του.

«Δεν έχω τίποτα να χαρώ όταν γύρω μου είναι όλα σκοτεινά, μαύρα. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει αποκομμένος από τους γύρω του. Ειδικά ένας καλλιτέχνης, που είναι εξ’ ορισμού ευαίσθητος δέκτης, ακόμα κι αν λόγω δουλειάς και επιτυχίας έχει φτιάξει κάποια χρήματα και δεν υφίσταται την κρίση όπως την υφίστανται κάποιοι εργαζόμενοι που θίγονται άμεσα, απόλυτα και καταστροφικά από την οικονομική ισοπέδωση. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει εκτός κοινωνίας», λέει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Esquire» ο γνωστός τραγουδιστής.

Αναφερόμενος στη διασημότητα που έχει πάρει η σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο Μιχάλης παραδέχεται: «Δε θέλω να το παίξω ανυποψίαστος, ως ένα βαθμό το περίμενα. Αλλά δεν θα άφηνα κάτι τέτοιο να διαμορφώσει μια καθοριστική απόφαση της ζωής μου».

«Ποτέ δεν είναι ευχάριστα τα σχόλια. Κάποια από αυτά που ακούγονται είναι και πρόστυχα, άρρωστα. Θεωρώ ότι ένα μέρος τους προέρχεται από διεστραμμένα και διαστροφικά μυαλά», συνεχίζει ο τραγουδιστής.

Τέλος, ο διάσημος τραγουδιστής παραδέχεται πως δεν «ψωνίστηκε» ποτέ. «Δεν ψωνίστηκα ποτέ, καθόλου. Αντίθετα, έχω δει παιδάκια που δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους και έχουν τέτοια συμπεριφορά, που, αν τα δω μπροστά μου, θέλω να τους ρίξω από το μπαλκόνι», αναφέρει.

Share |