Μήνυση βόμβα διάσημου μοντέλου κατά επιχειρηματία!

Σοκ στους κοσμικούς κύκλους και στο χώρο της μόδας! Πασίγνωστο μοντέλο κατέθεσε με διεθνή καριέρα κατέθεσε μήνυση σε επιχειρηματία και πρώην σύντροφό της, ο οποίος έβγαλε στη φόρα ερωτικές τους στιγμές.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός και έχει συνταράξει τους πάντες, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν αν είναι αλήθεια όσα ακούγονταν από χθες το μεσημέρι στα πηγαδάκια των επωνύμων στο Κολωνάκι αλλά και στα βόρεια προάστια. Πολλοί ήταν κι εκείνοι που τηλεφωνούσαν στους πρωταγωνιστές αυτής της πρωτοφανούς ιστορίας για να μάθουν αν είναι αλήθεια όσα έμαθαν. Κάποιοι... έχασαν το ακουστικό από τα χέρια τους όταν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες, ενώ άλλοι προσπαθούσαν να μάθουν περισσότερες πιπεράτες λεπτομέρειες. Άλλωστε, τα ονόματα των δύο προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι μεγάλου βεληνεκούς και η βόμβα που έσκασε στη high society πολλών... μεγατόνων.

Θύμα της υπόθεσης είναι ένα διάσημο πρώην μοντέλο που σήμερα είναι 40 ετών. Μια δίμετρη γυναικάρα με μαύρα μακριά μαλλιά και επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας, καθώς κάνει εισαγωγές επώνυμων ενδυμάτων από γαλλικούς οίκους μόδας. Ο θύτης είναι ένας 48χρονος εμφανίσιμος και επιτυχημένος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται και στην Αθήνα. Γνωρίστηκαν στο Καζίνο Λουτρακίου πριν από περίπου δύο χρόνια και ο έρωτας ανάμεσά τους ήταν κεραυνοβόλος.

Η σχέση τους, όπως εξελίχθηκε τουλάχιστον στην αρχή, ήταν γεμάτη φαντασία και σεξουαλικότητα. Μάλιστα ο επιχειρηματίας βιντεοσκοπούσε τις περισσότερες από τις καυτές ερωτικές τους βραδιές, εν  γνώσει της 40χρονης, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μια μοναδική ερωτική βιντεοθήκη με πρίπου 250 ταινίες, στις οποίες βέβαια μοναδική πρωταγωνίστρια ήταν η δίμετρη καλλονή με της αστείρευτες ερωτικές φαντασιώσεις. Η αχαλίνωτη ερωτική σχέση των δύο κράτησε περίπου δύο χρόνια. Όμως κάποια στιγμή ο 48χρονος βαρέθηκε τη σύντροφό του αι αποφάσισε να "πετάξει" σε άλλες αγκαλιές με αποτέλεσμα να ζητήσει από τη 40χρονη σεξοβόμβα και πρώην μοντέλο να χωρίσουν. Μάλιστα για να της δείξει πόσο εκτίμησε τα δύο χρόνια της καυτής ερωτικής τους σχέσης της πρόσφερε ένα πολυτελές διαμέρισμα αλλά και μια ασημί Πόρσε.

Παρά τν απογοήτευσή της η πανέμορφη γυναίκα άφησε ίσω της το παρελθόν. Σύντομα κατάφερε να ξεχάσει την ερωτική σχέση με τον 48χρονο επιχειρηματία και να ανοίξει τα φτερά της για την καρδιά ενός άλλου, επίσης γενναιόδωρου, επιχειρηματία από την Αθήνα. Έτσι μέσα σε διάστημα δύο μηνών η εντυπωσιακή σαραντάρα κατάφερε να ξεπεράσει όχι μόνο τον χωρισμό της από τον 48χρονο, αλλά ακόμα και τα πανάκριβα δώρα του, καθώς ο νέος ερωτικός της δεσμός θεωρούσε... μπανάλ την ασημί Πόρσε και φρόντισε να της αγοράσει ένα διθέσιο αυτοκίνητο της Μάρκας Μερσεντές.

Share |