Το μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη για την εξέλιξη της υγείας του

Ο γνωστός ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχε προκαλέσει την έντονη συγκίνηση των φαν του, αφού αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, πως κάνει χημειοθεραπείες.

Η ανταπόκριση που έλαβε από τους ακολούθους του ήταν μεγάλη, αφού έλαβε πολλά συγκινητικά μηνύματα, από ανθρώπους που θέλησαν να του δείξουν, ότι τον στηρίζουν. Ο ίδιος ενημέρωσε τους followers του, ότι διαβάζει όλα τα μηνύματα που δέχεται και παίρνει κουράγιο και δύναμη. «Να ξέρετε σας διαβάζω και χαμογελώ πολύ», έγραψε σε ανάρτησή του.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε το βράδυ της Δευτέρας μία νέα ανάρτηση, θέλοντας να ενημερώσει τους followers του για την εξέλιξη της υγείας του. Σε μία φωτογραφία που ανέβασε σε instastory, έγραψε: «08/12/19 Αραίωση και γκρι. Αλλά έχω μαλλιά και είναι Δευτέρα! Γενικά τα μαλλιά πέφτουν μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες μετά την πρώτη χημειοθεραπεία. Κάποιοι άνθρωποι χάνουν τα μαλλιά τους σταδιακά ενώ άλλοι αμέσως αρχίζουν να χάνουν μαλλιά σε μεγάλες ποσότητες. Από την δεύτερη χημειοθεραπεία οι περισσότεροι άνθρωποι φορούν ήδη περούκα, μαντήλι η καπέλο».

Share |