Το μήνυμα της Λαμπίρη λίγο πριν το... τέλος στο "Έψιλον"!

Η Χριστίνα Λαμπίρη ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλοντας να ευχαριστήσει τους συνεργάτες και τους συντελεστές της εκπομπής της στο "Ε"...


Το  "Ελαίας Γη" φημίζεται, μεταξύ άλλων, και για τα διάσημα πια μενού 14 και 24 γεύσεων –στα 35 και τα 45 ευρώ αντίστοιχα, που δίνουν σε κάθε επισκέπτη τη δυνατότητα να αποκτήσει μια συνολική εικόνα της ελληνικής κουζίνας του σήμερα με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο και τα πόδια να πατούν γερά στις παραδόσεις του χθες.

Το σχεδόν θεατρικό σκηνικό σε αγκαλιάζει ήδη από την άφιξη, καθώς η είσοδος περνά μέσα από το υπέροχο κελάρι με επιλεγμένες ετικέτες αποκλειστικά από τον ελληνικό αμπελώνα. Μάλιστα, τα μενού γευσιγνωσίας "παντρεύονται" με προτεινόμενα κρασιά που δεν ξεπερνούν τα 20 ευρώ η φιάλη.

Σαρμάδες με αμπελόφυλλλα αυγολέμονο, ο μουσακάς "αλλιώς", ποικιλία εκλεκτών κρεατικών, το σιγομαγειρεμένο αρνί στο ξυλόφουρνο, αλλά και το περίφημο παγωτό λουκούμι τριαντάφυλλο και το παρφέ λεμόνι με φρούτα του δάσους είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη.

Share |