Μιλλούση - Πετρούνιας: Στην τελική ευθεία για να γίνουν γονείς! Πότε θα έρθει στον κόσμο η κόρη τους;

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κουκου» βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να υποδεχθεί τον Ολυμπιονίκη από την Στουγκάρδη, όπου βρισκόταν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Εκεί συνάντησε την μητέρα του αθλητή, αλλά και την Βασιλική Μιλλούση.

Η αθλήτρια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής αποκάλυψε πως σε 15 ημέρες μπαίνει στον μήνα της! Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βλέπω μια τόσο μεγάλη αγκαλιά για τον Λευτέρη που αυτή τη στιγμή την έχει ανάγκη. Κατά τα άλλα, είμαι εν αναμονή! Ο αθλητισμός είναι αθλητισμός αλλά το να φέρεις στον κόσμο μια ζωή είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα. Είμαι 8,5 μηνών έγκυος και σε 15 ημέρες μπαίνω στον μήνα μου. Κορίτσι είναι».

«Ο ερχομός ενός παιδιού είναι το πιο χρυσό μετάλλιο απ’ όλα και το περιμένουμε πως και πως και οι δυο. Την ολυμπιακή πρόκριση την ήθελα για να περάσω χρόνο με την μπέμπα, αλλά δεν τα κατάφερα. Από εδώ και πέρα όλα τα μετάλλια θα αφιερώνονται στη μπέμπα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας ο χρυσός Ολυμπιονίκης: «Νομίζω πως θα είμαι έτοιμος για τον ρόλο του πατέρα. Ποτέ δεν είσαι έτοιμος για τον ρόλο του πατέρα, αλλά θα κάνω την προσπάθεια μου».

Share |