Μία "Κάρτα Φίλου" για τους φίλους του θεάτρου

Η κρίση είναι εδώ. Γύρω μας και μέσα στα σπίτια μας. Και είναι πολύμορφη και πολυκέφαλη. Οι άνθρωποι του θεάτρου (και όχι μόνο), ευαίσθητοι δέκτες των μηνυμάτων της εποχής αντέδρασαν με ειδικό τιμολογιακό καθεστώς σε ορισμένες μέρες,  με μείωση της τιμής των εισιτηρίων, που έτσι και αλλιώς ήταν φτηνά. Το Τόπος αλλού επέλεξε ένα διαφορετικό τρόπο. Εξέδωσε την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ.

Μια κάρτα στο μέγεθος μιας Credit card που δίνεται Δωρεάν στους θεατές και σε όσους ενδιαφερθούν και διαρκεί για 2 χρόνια. Η Κάρτα προσφέρει έκπτωση 50% σε όλες τις παραστάσεις του θεάτρου, της κεντρικής και της σκηνής ΣΤΑΘΗΣ ΣΥΡΟΣ για 2 χρόνια. Όσο «λέγεται» ότι θα κρατήσει η οικονομική μας... περιπέτεια.
 
Έτσι το ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ δεν ανοίγει τις πόρτες του άκριτα σε όλους (θεατρόφιλους και μη) αλλά σ΄ αυτούς που αγαπάνε το θέατρο, σ΄ αυτούς που κάτω από αυτές τις οικονομικές συνθήκες αναγκάζονται να το βγάλουν από την καθημερινότητα τους και να το στερηθούν.
 
Σ΄ αυτούς και σε όλους εκείνους που το θέατρο παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην ψυχ-αγωγία τους. Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ μπορεί να γίνει αφορμή να επιλέξουν το θέατρο νέοι θεατές, μια που ο κάτοχος μπορεί να την δανείσει και σε φίλους. Άλλωστε η εκπτωτική τιμή ισχύει και για όλη την παρέα του κατόχου και όχι μόνο για το ίδιο.
 
Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ δίνεται στον ενδιαφερόμενο από το ταμείο του θεάτρου αρκεί ο ενδιαφερόμενος να... ενδιαφερθεί να ΄ρθει στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ, να τηλεφωνήσει η να στείλει e-mail μέσα από το www.topos-allou.gr
Share |