Μετά την Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από τον Alpha και στενή της συνεργάτης

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Κάλλια Καστάνη, η οποία συνεργάστηκε επί χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση του Alpha. Την είδηση έκανε γνωστή, η ίδια η δημοσιογράφος, έπειτα από μια λάθος πληροφορία στο προφίλ της στο Facebook. «Επειδή προφανώς το Fb κάνει τα δικά του (ή επειδή εγώ δεν έκανα κάτι σωστά) εμφανίζεται στο προφίλ μου μια δημοσίευση που λέει πως μόλις έπιασα δουλειά στον Alpha. Λάθος. Χθες, μετά απο οκτώ, ωραία χρόνια η συνεργασία μου με το σταθμό διακόπηκε. Τα "ευχαριστώ "μου τα έχω πει κατ ιδίαν, την ώρα που έπρεπε, σε εκείνους που τα ώφειλα. Στους υπόλοιπους, "καλή συνέχεια" και "καλή τύχη". Πάμε γι' άλλα τώρα...» γράφει η κα. Καστάνη.
 

Το φινάλε της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha

Μετά από 16 χρόνια στον Alpha και σχεδόν 30 στην ελληνική τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να αποχαιρετίσει το τηλεοπτικό κοινό σε μια εκπομπή η οποία και τράβηξε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές, που έγιναν viral, η κίνηση της Ελένης Μενεγάκη να στρέψει την κάμερα στα παρασκήνια και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να δώσει ένα φιλί στο στόμα στον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο.
 

Share |