Μετ’ εμποδίων αύριο οι μετακινήσεις - Διαβάστε ποιοί απεργούν!

Μετ’ εμποδίων θα γίνουν αύριο οι μετακινήσεις των πολιτών, καθώς το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Αθήνας οργανώνει 24ωρη απεργία. Στην κινητοποίηση καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, στις ΔΕΚΟ και τις τράπεζες. Προβλήματα θα υπάρξουν κυρίως στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού της Αττικής, καθώς όλοι οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας και στον ΟΣΕ μετέχουν στην κινητοποίηση του ΕΚΑ είτε με 24ωρη απεργία είτε με στάσεις εργασίας πρωί και βράδυ.

Πλήρως ακινητοποιημένο θα παραμείνει το Μετρό, του οποίου οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία. Το προσωπικό του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου προσανατολίζεται (οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν σήμερα) να κάνει στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Στο τραμ οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί και από τις 10 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Επίσης, με στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7:30 το πρωί και από τις 10 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας θα μετέχουν στην κινητοποίηση του ΕΚΑ και οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Ακόμα, ο προαστιακός σιδηρόδρομος της Αθήνας με αποφάσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρόμων (ΠΟΣ) αλλά και των ενώσεων εργαζομένων στην κίνηση των τρένων δεν θα λειτουργήσει από τις 5 το πρωί μέχρι τις 7 το πρωί, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι και από τις 10 έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Real.gr

Share |