Μενεγάκη - Παντζόπουλος: «Ναυάγησε» το χριστουγεννιάτικο ταξίδι τους στο Ντουμπάι!

Τα τελευταία χρόνια επιλέγουν να κάνουν Χριστούγεννα μακριά από την Ελλάδα και συγκεκριμένα σε εξωτικούς προορισμούς όπως οι Μαλδίβες και οι Σεϋχέλλες. Φέτος, το αγαπημένο ζευγάρι είχε προγραμματίσει να περάσει αυτές τις ημέρες στο Ντουμπάι, έναν προορισμό που η Ελένη Μενεγάκη έχει επισκεφθεί τρεις φορές, και το περίμενε πώς και πώς αυτό το ταξίδι με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Λοιπόν, η λαμπερή παρουσιάστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας άλλαξαν τα σχέδια τους τελευταία στιγμή. Ο πρώτος λόγος είναι ότι οι αργίες μέσα στις γιορτές είναι λίγες και ο δεύτερος επειδή η Ελένη Μενεγάκη θέλει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα επαγγελματικά της, καθώς το συμβόλαιο της με το κανάλι της Κάντζας λήγει τα καλοκαίρι και η ίδια θέλει να κάνει σωστές για εκείνη διαπραγματεύσεις και γνωρίζει πολύ καλά πως για να το κάνει αυτό θα πρέπει τα νούμερα τηλεθέασης να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά για το κανάλι.

Έτσι, η Ελένη και ο Μάκης αποφάσισαν να ακυρώσουν το ταξίδι τους στο Ντουμπάι και να μείνουν στην Αθήνα με τα παιδιά και ίσως να κάνουν μια μικρή απόδραση στην Αράχωβα, χωρίς όμως, να είναι ακόμα σίγουρο.

Share |