Μελέτη Vs Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για τη μεγάλη κόντρα τους!

Σε κόντρα μπήκαν Ελένη Μενεγάκη και Ελεονώρα Μελέτη! Αν και οι δύο κυρίες τα είχαν βρει, αφού η Ελεονώρα είχε βρεθεί φιλοξενούμενη της Ελένης βάζοντας τέλος στη φημολογία της μεταξύ τους διαμάχης, όλα δείχνουν πως ετοιμάζονται να κονταροχτυπηθούν για ακόμη μία φορά στην τηλεοπτική αρένα. Η πρώτη φορά που βρέθηκαν σε αντίπαλα στρατόπεδα ήταν πριν από μερικά χρόνια, όταν η Ελεονώρα ανέλαβε την παρουσίαση του "Πρωινού καφέ" έχοντας απέναντί της τη βασίλισσα της πρωινής ζώνης. Τώρα, θα διασταυρώσουν και πάλι τα ξίφη τους, αλλά αυτήν τη φορά στην τηλεοπτική ζώνη του μεσημεριού.

Οπως επίσημα ανακοινώθηκε από το STAR, η Ελεονώρα Μελέτη υπέγραψε καινούργιο συμβόλαιο με το κανάλι της Κηφισιάς, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ότι θα συνεχίσει να λέει «καλημέρα» από το πλατό της "Πρωινής Μελέτης". Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η Ελεονώρα Μελέτη πρόκειται να μεταφερθεί στη μεσημεριανή ζώνη, απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, της οποίας και το μεσημέρι της ταιριάζει γάντι, όπως φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης. Πριν από λίγο καιρό, οι φήμες που ήθελαν να γίνονται ριζικές αλλαγές στην "Πρωινή Μελέτη" είχαν φουντώσει. Τα σενάρια που ακούστηκαν ήταν αρκετά, ωστόσο το μόνο σίγουρο ήταν πως οι ιθύνοντες του STAR σκόπευαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο της όμορφης κοκκινομάλλας (πλέον) παρουσιάστριας για ακόμη δύο χρόνια, αφού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις της.

Οι φήμες για αλλαγές ήρθαν να επιβεβαιωθούν πριν από λίγες ημέρες με την υπογραφή του νέου συμβολαίου της Ελεονώρας. Για του λόγου το αληθές, το συμβόλαιο που είχε η παρουσιάστρια με το κανάλι έληγε τον Ιούνιο του 2012, ωστόσο της ζητήθηκε να υπογράψει από τώρα καινούργιο, διάρκειας δύο συν δύο χρόνων, όπως και έγινε, κάτι που επιβεβαιώθηκε και επίσημα από το STAR, που αναφέρει ότι: «Η Ελλεονώρα Μελέτη, χαμογελαστή και χαρούμενη, δέχεται συγχαρητήρια φίλων και συναδέλφων για την ανανέωση του συμβολαίου της με το STAR. Το νέο συμβόλαιο έχει διάρκεια 2 συν 2, δηλαδή μέχρι τον Αύγουστο του 2014 συν 2 χρόνια. Η συμφωνία είναι να παρουσιάζει μία καθημερινή εκπομπή από Δευτέρα έως Παρασκευή και τέσσερα κεντρικά δελτία ειδήσεων, δηλαδή δύο Σαββατοκύριακα τον μήνα».

Αυτό όμως που δεν διευκρινίζει το κανάλι είναι αν η Ελεονώρα Μελέτη θα συνεχίσει την παρουσίαση καθημερινής πρωινής εκπομπής και αυτό κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Ελεονώρα δεν θα λέει «καλημέρα» αλλά «καλό μεσημέρι». Μάλιστα, το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής της πρωινής ζώνης είναι πολύ σοβαρό, αφού δεν φέρνει τα επιθυμητά έσοδα στο κανάλι.

ΤΩΡΑ Ή ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της «Espresso της Κυριακής», οι υπεύθυνοι του STAR ήθελαν από τώρα (δηλαδή από την αρχή του νέου χρόνου) να… μετακομίσουν την "Πρωινή Μελέτη" ώστε να μεταδίδεται μεσημέρι απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη. Αποφασίστηκε εν τέλει ότι μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν η εκπομπή θα παραμείνει ως έχει στην πρωινή ζώνη. Και αυτό γιατί δεν ήθελαν να προβούν σε θεαματικές αλλαγές μεσούσης της περιόδου.

Βέβαια, οι αποφάσεις ανατρέπονται και δεν αποκλείεται η μονομαχία να μεταφερθεί στην αρχή του 2012, αν το κανάλι επιδιώξει να επισπεύσει τις αλλαγές που σκέφτεται. Την επόμενη σεζόν πάντως, η Ελεονώρα θα ξεκινήσει τη "Μεσημεριανή Μελέτη" ακριβώς απέναντι από την "Ελένη" της Μενεγάκη. Το σίγουρο είναι πως η κόντρα τους στην κούρσα της τηλεθέασης θα έχει πολύ ενδιαφέρον, αφού οι δύο παρουσιάστριες θα αντιμετωπίσουν ξανά η μία την άλλη, όπως πριν από χρόνια στην πρωινή ζώνη, όταν η Μενεγάκη αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και πήγε στον ALPHA και αντικαταστάτριά της στο κανάλι του Αμαρουσίου ήταν η Ελεονώρα.

Αυτό σημαίνει πως η Μελέτη πλέον θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να οργανώσει γύρω της μια πολύ δυνατή ομάδα ικανή να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της μεσημεριανής ζώνης, στην οποία δεν έχει δουλέψει.

Η Ράλλη μετάθεση, οι Φώτης και Μαρία απολυτήριο;
Εκτός από την κόντρα των δύο κυριών, το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα γίνει με την εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη. Τα σενάρια που ακούγονται είναι δύο: θα μεταφερθεί το απόγευμα ή θα κοπεί. Οπως όλα δείχνουν, το κανάλι της Κηφισιάς στηρίζει τη νεαρή παρουσιάστρια, οπότε το ενδεχόμενο να παραμείνει αλλά να μεταφερθεί στην απογευματινή ζώνη φαίνεται πως… παίζει πιο πολύ.

Από την άλλη, στον βωμό των αλλαγών θα πρέπει να θυσιαστεί κάποια από τις επόμενες εκπομπές και είναι πολύ πιθανό η μπίλια να... κάτσει στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου.
 

Share |