Μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός: Κερδίστε ένα 3ήμερο ευεξίας στο "Kythnos Bay Hotel"!

Κερδίστε ένα 3ήμερο ευεξίας στο Kythnos Bay Hotel με εξασφαλισμένα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 2 άτομα από την Zante Ferries συμπεριλαμβανομένου και του Ι.Χ! Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1⃣ Follow στο @markostv
2⃣ Like στο post του διαγωνισμού
3⃣ Mention τρία (3)
αγαπημένα σας πρόσωπα και... φύγατε για Κύθνο!

ληκτικό Kythnos Bay Hotel. Το τυχερό ζευγάρι που θα κερδίσει ένα τριήμερο στο Kythnos Bay Hotel, θα έχει την ευκαιρία να συνδυάσει καλοκαιρινές διακοπές σε ένα από τα ωραιότερα νησιά των Κυκλάδων και υπηρεσίες ενός αναζωογονητικού μασάζ από το έμπειρο προσωπικό. Οι τεχνικές χαλάρωσης και η αρωματοθεραπεία στο Kythnos Bay Hotel θα αναζωογονήσουν και θα χαλαρώσουν το σώμα σας, προσφέροντας μια αίσθηση ενέργειας και ευημερίας στις διακοπές σας. Στο γραφικό λιμανάκι των Λουτρών της Κύθνου, το ξενοδοχείο Kythnos Bay Hotel, σας υποδέχεται με την υπόσχεση μιας θαυμάσιας διαμονής μπροστά στη θάλασσα, στις αγαπημένες σας Κυκλάδες. Το Kythnos Bay Hotel διαθέτει 50 δωμάτια, κατάλληλα για ζευγάρια και τριμελείς οικογένειες. Το προσωπικό του και η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών που προσφέρει το καθιστούν δικαίως σε ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της Κύθνου. Tα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (με ΙΧ) προσφέρει η... ZANTE FERRIES! Η Zante Ferries, με την τριαντάχρονη εμπειρία της, σας ταξιδεύει και φέτος με άνεση, ασφάλεια και ταχύτητα στα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων. Με τα πολυτελή πλοία της "Διονύσιος Σολωμός" και "Αδαμάντιος Κοραής", και με καθημερινές πρωινές αναχωρήσεις σε Κύθνο, Σεριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ιο και Σαντορίνη. Zante Ferries... το πιο όμορφο ταξίδι! Ζήστε την απόλυτη εμπειρία απόδρασης ταξιδεύοντας με το υπερσύγχρονο “Διονύσιος Σολωμός”, ένα πλοίο-“στολίδι” των Δυτικών Κυκλάδων. #diagwnismos#diakopes#dwro#kalokairi#summer#greece#kythnos#contest#massage#zantreferries

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Μάρκος (@markostv) στις

Έγκυρη θεωρείται μόνο όποια συμμετοχή έχει ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα! Ο νικητής θα ανακοινωθεί από το @markostv στις 16/7!

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης στο εκπληκτικό Kythnos Bay Hotel. Το τυχερό ζευγάρι που θα κερδίσει ένα τριήμερο στο Kythnos Bay Hotel, θα έχει την ευκαιρία να συνδυάσει καλοκαιρινές διακοπές σε ένα από τα ωραιότερα νησιά των Κυκλάδων και υπηρεσίες ενός αναζωογονητικού μασάζ από το έμπειρο προσωπικό. Οι τεχνικές χαλάρωσης και η αρωματοθεραπεία στο Kythnos Bay Hotel θα αναζωογονήσουν και θα χαλαρώσουν το σώμα σας, προσφέροντας μια αίσθηση ενέργειας και ευημερίας στις διακοπές σας.

Στο γραφικό λιμανάκι των Λουτρών της Κύθνου, το ξενοδοχείο Kythnos Bay Hotel, σας υποδέχεται με την υπόσχεση μιας θαυμάσιας διαμονής μπροστά στη θάλασσα, στις αγαπημένες σας Κυκλάδες.

Το Kythnos Bay Hotel  διαθέτει 50 δωμάτια, κατάλληλα για ζευγάρια και τριμελείς οικογένειες. Το προσωπικό του και η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών που προσφέρει το καθιστούν δικαίως σε ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της Κύθνου.

Tα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (με ΙΧ) προσφέρει η... ZANTE FERRIES!

Η Zante Ferries, με την τριαντάχρονη εμπειρία της, σας ταξιδεύει και φέτος με άνεση, ασφάλεια και ταχύτητα στα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων.

Με τα πολυτελή πλοία της "Διονύσιος Σολωμός" και "Αδαμάντιος Κοραής", και με καθημερινές πρωινές αναχωρήσεις σε Κύθνο, Σεριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ιο και Σαντορίνη.

Zante Ferries... το πιο όμορφο ταξίδι!

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία απόδρασης ταξιδεύοντας με το υπερσύγχρονο “Διονύσιος Σολωμός”, ένα πλοίο-“στολίδι” των Δυτικών Κυκλάδων.

Share |