Μεγάλος διαγωνισμός του markos.tv στο instagram!

Μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου θα διαρκέσει ο μεγάλος διαγωνισμός του Δημήτρη Μάρκου στο instagram, με δώρο για το νικητή(νικήτρια) ένα τριήμερο στο παραμυθένιο "Κεραμαριό". Ο τυχερός και η οικογένειά του θα φιλοξενηθούν σε ένα σπίτι 100 τμ, χτισμένο γύρω από κορμό πλατάνου, ενώ μέσα στο κτήμα υπάρχουν δεκάδες ζωάκια μεταξύ των οποίων ελάφια, πόνυ, στρουθοκάμηλοι κ.α.

Στο "πακέτο" της φιλοξενίας, Εκτός από τη διαμονή στο "Κεραμαριό", περιλαμβάνεται και η διατροφή όλης της οικογένειας στη ξακουστό ομώνυμο εστιατόριο.

Δείτε πως θα δηλώσετε συμμετοχή:

 

1)


2)

Like στο post του διαγωνισμού

3)

Mention ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και... φύγατε για "Κεραμαριό"!

 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Μεγάλος διαγωνισμός για τη γιορτή των ερωτευμένων: Κερδίστε ένα φανταστικό τριήμερο στο "Κεραμαριό" και επιλέξτε ένα ακόμη ζευγάρι που θα πάρετε μαζί σας! Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1⃣ Follow στο @markostv 2⃣ Like στο post του διαγωνισμού 3⃣ Mention ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και... φύγατε για "Κεραμαριό"! Δύο τυχερά ζευγάρια θα ταξιδέψουν στην Καρδίτσα και το μαγευτικό "Κεραμαριό" των ελαφιών και των Πόνυ, σε απόσταση αναπνοής από τη λίμνη Πλαστήρα, τα Μετέωρα, το Περτούλι και την Ελάτη! Έγκυρη θεωρείται μόνο όποια συμμετοχή έχει ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα! Λήξη διαγωνισμού στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Μάρκος (@markostv) στις

Share |