Μεγάλος διαγωνισμός του markos.tv για... ένα 3ήμερο στο "Πλειάδων Γη"!

Κερδίστε ένα τριήμερο σε ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της Ελλάδας το "Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa"! Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1⃣  Follow στο @markostv
2⃣  Like στο
post του διαγωνισμού
3⃣  Mention ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και... φύγατε για Τρίκαλα Κορινθίας!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Κερδίστε ένα τριήμερο σε ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της Ελλάδας το "Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa"! Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1⃣ Follow στο @markostv 2⃣ Like στο post του διαγωνισμού 3⃣ Mention ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και... φύγατε για Τρίκαλα Κορινθίας! Έγκυρη θεωρείται μόνο όποια συμμετοχή έχει ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα! Λήξη διαγωνισμού στις 4 Μαΐου!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Μάρκος (@markostv) στις

Έγκυρη θεωρείται μόνο όποια συμμετοχή έχει ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα! Λήξη διαγωνισμού στις 4 Μαΐου!


Το Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa στα Τρίκαλα Κορινθίας, αποτελείται από 20 ανεξάρτητες σουίτες, ιδανικές για στιγμές απομόνωσης, για οικογένειες που αγαπούν την εξοχή αλλά και παρέες που αναζητούν μια διαφορετική πρόταση για τις αποδράσεις τους.

H μαγευτική θέα προς την οροσειρά της Ζήρειας, αποτελεί ένα μόνο από τα χαρακτηριστικά του. Με υπηρεσίες πέντε αστέρων το Resort μας καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών.

Αξίζει πραγματικά να επιλέξετε το "Πλειάδων Γη" στα Τρίκαλα Κορινθίας, γιατί θα χαλαρώσετε σε υψόμετρο 1000 μ., σε ένα περιβάλλον που "αγκαλιάζεται" από τη φύση και προσφέρεται για μοναδικές αποδράσεις στα μαγικά τοπία της ορεινής Κορινθίας...

Τηλεφωνήστε για να κάνετε την κράτησή σας 27430 91137
Για περισσότερες πληροφορίες: www.pliadongi.gr

Share |