Μεγάλος διαγωνισμός του markos.tv για... ένα 3ήμερο στο "Belle Helene"!

Ένα τριήμερο για όλη την οικογένεια ή παρέα (4 άτομα) στο Γύθειο και το "Belle Hellene" μαζί με 2 γεύματα στο εστιατόριο - cocktail bar "Τελωνείο", στο Λιμένι της Μάνης! Τα βήματα για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:

1⃣ Follow στο @markostv
2⃣ Like στο post του διαγωνισμού
3⃣ Mention 3 (τρία) αγαπημένα σας πρόσωπα και... φύγατε για Γύθειο!

 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Ένα τριήμερο για όλη την οικογένεια ή παρέα (4 άτομα) στο Γύθειο και το "Belle Hellene" μαζί με 2 γεύματα στο εστιατόριο - cocktail bar "Τελωνείο", στο Λιμένι της Μάνης! Τα βήματα για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό: 1⃣ Follow στο @markostv 2⃣ Like στο post του διαγωνισμού 3⃣ Mention 3 (τρία) αγαπημένα σας πρόσωπα και... φύγατε για Γύθειο! Έγκυρη θεωρείται μόνο όποια συμμετοχή έχει ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα! Λήξη διαγωνισμού στις 31 Μαΐου!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Μάρκος (@markostv) στις

Έγκυρη θεωρείται μόνο όποια συμμετοχή έχει ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα! Λήξη διαγωνισμού στις 31 Μαΐου!


Μόλις 10 χλμ. από την πόλη του Γυθείου, στον Κόλπο Βαθύ, το ξενοδοχείο Belle Helene, προσφέρεται για exclusive χαλαρωτικές διακοπές, όλο το χρόνο, μακριά από την ένταση της καθημερινότητας.

Στο μανιάτικο κόλπο, σας συντροφεύει μόνο η πλούσια βλάστηση και η θαλασσινή αύρα. Το ξενοδοχείο Belle Helene διαθέτει τρεις ορόφους οι οποίοι αποτελούνται από 98 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια (standard, superior, family) και σουίτες, όλα με θέα στη θάλασσα.

Απόλυτα προσαρμοσμένα στα θαλασσινά χρώματα που περιβάλουν το ξενοδοχείο, το εστιατόριο VATHY BLEU, το bar CIEL και η πισίνα δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό για αξέχαστες αποδράσεις με συντροφιά τη μαγευτική θέα προς τον ορίζοντα του Λακωνικού Κόλπου.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.bellehelene.gr

Share |