Με ποιους βγήκε «εκτός εαυτού» ο Νίκος Χατζηνικολάου;

Στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου παρενέβη τηλεφωνικά αργά χθες το βράδυ ο Νίκος Χατζηνικολάου για να σχολιάσει - τι άλλο - τη διακαναλική συνέντευξη Παπανδρέου. Ο εκδότης σχεδόν φώναζε «στον αέρα», αγανακτισμένος από τις ερωτήσεις που έγιναν, αλλά κυρίως εξ αιτίας αυτών που δεν ετέθησαν. Οι ενστάσεις του είχαν να κάνουν με τα σκάνδαλα για τα οποία δεν ρωτήθηκε ο πρωθυπουργός, με το τι θα γίνει την μετά μνημόνιο εποχή, όταν το χρέος θα είναι ακόμη μεγαλύτερο, ενώ ήταν οργισμένος και για την μη αναφορά στα εθνικά θέματα σε μία περίοδο που οι Τούρκοι - όπως τόνισε - κάνουν...έρευνες στο Αιγαίο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε ακόμη ότι με τη συνέντευξη αυτή ο κ. Παπανδρέου αδίκησε τον εαυτό του, μια και αντί της διακαναλικής που είχε στόχο την...«προώθηση» των δικών του υποψηφίων, θα έπρεπε να οργανώσει συνεντεύξεις με δημοσιογράφους και να τεθούν σε αυτές όλα τα σημαντικά ζητήματα χωρίς τον...Πεταλωτή, την παρουσία του οποίου τόσο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος όσο και ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτήρισαν πρωτόγνωρη!

Τέλος, ο κ. Χατζηνικολάου, μετά από σχετικό πείραγμα του Τριανταφυλλόπουλου, παραδέχτηκε ότι τσαντίστηκε γιατί ακυρώθηκε και η εκπομπή του λόγω της συνέντευξης....

Share |