Με αυτό το κανάλι συμφώνησε ο Γιώργος Λιάγκας

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ήθελαν τον παρουσιαστή να είναι κοντά στην παραμονή του στο κανάλι. Ο πάγος μεταξύ των δύο πλευρών φερόταν να έχει σπάσει και το κανάλι εμφανιζόταν να του πρόσφερε νέο συμβόλαιο δύο ετών με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμη.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και ο Γιώργος Λιάγκας αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 μετά από έξι χρόνια συνεργασίας. Ο ίδιος μαζί με την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά είχαν μεταγραφεί από το Mega το 2013. Το πρώην ζευγάρι παρουσίασε την πρωινή εκπομπή του καναλιού μέχρι το 2016.

Ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε ακόμη στον ΑΝΤ1 το «The Voice», το «Lucky Room», το «Rising Star» ενώ ήταν οικοδεσπότης σε late night εκπομπή.

Η τελευταία του εμφάνιση στο κανάλι του Αμαρουσίου ήταν στην κριτική του «Dancing with the Stars». Τυπικά το συμβόλαιο του παρουσιαστή λήγει στις 30 Ιουνίου ωστόσο έχει δεχθεί προτάσεις.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr ο παρουσιαστής έχει συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ. Η συμφωνία σύμφωνα με το δημοσίευμα περιλαμβάνει και παρουσίαση εκπομπής αλλά και τους καινούργιου τηλεπαιχνιδιού του καναλιού.

Ωστόσο σύμφωνα με το ethnos.gr δεν υπάρχει καμία υπογεγραμμένη συμφωνία με κανένα κανάλι.

dailymedia.gr

Share |