Με το... αριστερό ο Παναθηναϊκός για το Champions League!

Ένας φοβισμένος και σε αρκετά σημεία αδιάβαστος Παναθηναϊκός ηττήθηκε απόλυτα δίκαια από τη Μάλαγα με 2-0, σκορ που δυσκολεύει αφάνταστα την προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ισπανικός σύλλογος μπήκε πολύ δυνατά και αποφασιστικά στο παιχνίδι, έπιασε… από το λαιμό τον Παναθηναϊκό και πέτυχε στο απόλυτο το στόχο του. Ένα γρήγορο γκολ στο 17’ και μετά απόλυτος έλεγχος του αγώνα. Και μάλιστα με την ηρεμία να έχει χαθεί από τους Πράσινους, η Μάλαγα έκανε ό,τι ήθελε στο πρώτο ημίχρονο. Ίσκο και Ελισέου διέλυσαν την άμυνα του Παναθηναϊκού, τα μπακ βοηθούσαν σαν χαφ και η Μάλαγα εγκαταστάθηκε στην εστία του Τριφυλλιού. Το δεύτερο γκολ επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της ισπανικής ομάδας, η οποία κέρδιζε όλες τις μονομαχίες και δεν άφηνε τους παίκτες του Τριφυλλιού να κυκλοφορήσουν τη μπάλα. Ο Φερέιρα πριν κλείσει το ημίχρονο έριξε στο ματς τον Χριστοδουλόπουλο αντί του Ζέκα και έκανε πιο επιθετική την ομάδα του.

Η ζημιά είχε γίνει. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του -μετά από ένα κακό πρώτο πεντάλεπτο- και έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ. Όμως Φορναρόλι, Μαυρίας και Τοτσέ (κυρίως ο Ισπανός) δεν είχαν σωστό τελείωμα. Οι Πράσινοι δεν μετουσίωσαν σε γκολ κάποια ευκαιρία, η Μάλαγα δεν είχε λόγο πια να φορτσάρει παρά να συντηρεί το αποτέλεσμα και κάπως έτσι το σκορ του πρώτου ημίχρονο έγινε και τελικό.

Για τους Πράσινους έτρεξε πολύ ο Μαυρίας, μόχθησε ο Σισοκό που έφτιαξε τις δύο από τις τρεις φάσεις του Τριφυλλιού, κράτησε όσο μπορούσε ο Καρνέζης. Οι υπόλοιποι μετεξετασταίοι.
www.pamesports.gr

Share |