Μαζί στο πρωινό Παπαδάκης - Φερεντίνος!

Το θρίλερ στον ΑΝΤ1 παίρνει τέλος και - απ'ότι φαίνεται - το πρωινό "κλειδώνει" στο πρόσωπο του Χρήστου Φερεντίνου. Το όνομα του παρουσιαστή για τη ζώνη 10.00 - 13.00 έπαιζε δυνατά από τις αρχές του καλοκαιριού, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν παγώσει λόγω διακοπών. Σήμερα όλα πλέον δείχνουν ότι οικοδεσπότες της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Χρήστο Φερεντίνος.

Σύμφωνα με την Espresso, εδώ και λίγες ημέρες ο Χρήστος Φερεντίνος έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τον ΑΝΤ1 και σήμερα το μεσημέρι, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Θα συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας, που κυρίως έχουν να κάνουν με τη δομή της εκπομπής και τα πρόσωπα που θα βρίσκονται On air δίπλα του. Όλα αυτά βέβαια έχουν να κάνουν κυρίως με το μπάτζετ που είναι διατεθειμένο να διαθέσει το κανάλι.

Έτσι το νέο οργανόγραμμα της πρωινής ζώνης θέλει δύο γερά χαρτιά του ΑΝΤ1: τον Γιώργο Παπαδάκη - σταθερή αξία του πρωινού για το 7.00 - 10.00 - και τον Χρήστο Φερεντίνο να συνεχίζει μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι.

Share |