Μαχαιρωμένοι στο νοσοκομείο δύο νεαροί - Έσπασαν ό,τι βρήκαν με τσεκούρια και λοστούς

Με μαχαιριές στον θώρακα και στην κοιλιά νοσηλεύονται στον “Ευαγγελισμό” δύο νεαροί μετα΄το ραντεβού θανάτου στα Πετράλωνα, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Η κατάσταση των δύο τραυματιών είναι σοβαρή, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους. Ο τρίτος τραυματίας που είχε θλάση στην πλάτη πήρε εξιτήριο μετά τις πρώτες βοήθειες.

Οι οργανωμένοι στρατοί των δύο ομάδων οπλισμένοι με μαχαίρια, λοστούς και μολότοφ συγκρούστηκαν και πάλι μπροστά στα μάτια έκπληκτων κατοίκων που έβλεπαν σκηνές ζούγκλας και θανάτου στον δρόμο και εικόνες καταστροφής.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι μάχες έξω από το σύνδεσμο του Παναθηναϊκού ήταν σφοδρές. Βγήκαν μαχαίρια και τα χτυπήματα ήταν τέτοια ώστε κανείς συμπεραίνει ότι η πρόθεση ήταν να σκοτώσουν.

Μαζί με τις αιματηρές συμπλοκές οι οπαδοί δεν παρέλειψαν να σπάσουν αυτοκίνητα και καταστήματα που βρίσκονται στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προκαλέσει ζημιές σε 4-5 καταστήματα και αντίστοιχο αριθμό οχημάτων. Τα χτυπήματα έγιναν με τσεκούρια και λοστούς.

Η αστυνομία που έφτασε μετά το τέλος των επεισοδίων έκανε τρεις προσαγωγές. Αυτόπτες μάρτυρες έχουν περιγράψει δράστες και τώρα γίνονται έρευνες για εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit η κόντρα μεταξύ των οπαδών της Καλλιθέας και των Πετραλώνων κρατάει χρόνια και συχνά μέλη των δύο συνδέσμων έχουν έρθει στα χέρια. Όμως ήταν η πρώτη φορά που τα επεισόδια πήραν τέτοια έκταση με μαχαιρώματα και καταστροφές.
 

newsit.gr

Share |