Ματθίλδη Μαγγίρα: Ο μυστικός της έρωτας!

Η Ματθίλδη Μαγγίρα κράτησε για μεγάλο διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον μυστικό της έρωτα.

Οταν όμως ήρθε η ώρα της έκδοσης του διαζυγίου από τον σύζυγό της μας έδωσε μια γεύση τού τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της κι όποιος κατάλαβε... κατάλαβε!

Εδώ και περίπου δύο χρόνια η ηθοποιός ξεκίνησε τις διαδικασίες για να εκδοθεί το διαζύγιό της από τον Αμερικανό σαξοφωνίστα Αλεξ Φόστερ, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Λήδα.

Τα πράγματα δεν πήγαιναν καθόλου καλά στη σχέση τους αφενός μεν λόγω της μεγάλης απόστασης που τους χώριζε (ο Φόστερ έμενε τον περισσότερο καιρό στο εξωτερικό) αφετέρου δε γιατί είχε ραγίσει το γυαλί εξαιτίας κάποιων συνηθειών του με τις οποίες δεν συμφωνούσε εκείνη.

Στο διάστημα αυτό μπήκε στη ζωή της ο επίσης μουσικός Δημήτρης Λαμπριανός, με τον οποίο η Μαγγίρα συνεργάζεται στις νυχτερινές εμφανίσεις της ως show woman παρουσιάζοντας εκπληκτικές δουλειές του τύπου stand up comedy.

Ο Λαμπριανός μαζί με τον Paco ήταν μαζί της και στο «Dome» στην Πολιτεία, όπου παρουσίασαν πέρυσι το υπέροχο «The Mapa Show» με μιμήσεις, μουσική, τραγούδια και άφθονο γέλιο.

Πριν από λίγο καιρό που η διαδικασία του διαζυγίου της με τον Φόστερ μπήκε στην τελική ευθεία η Ματθίλδη Μαγγίρα έκανε δημόσιες εμφανίσεις με τον νυν αγαπημένο της βγάζοντας από το... ντουλάπι έναν σχεδόν δίχρονο δεσμό που οι στενοί φίλοι της όχι μόνο γνώριζαν αλλά και από την πρώτη στιγμή την παρότρυναν να συνεχίσει μαζί του, μια και διέβλεπαν μια στέρεα σχέση με μέλλον.

Αναμφισβήτητα, σύμφωνα με την Espresso, ο Δημήτρης Λαμπριανός είναι πολύ ερωτευμένος με τη Ματθίλδη, όπως κι εκείνη μαζί του. Ο εξαίρετος μουσικός έχει κι αυτός ένα διαζύγιο στο ενεργητικό του και δεν αποκλείεται η σχέση του με την ταλαντούχα ηθοποιό να καταλήξει στο μέλλον στα σκαλιά της εκκλησίας. Γιατί όχι;
 

Share |