Μαθήματα αργεντίνικου τανγκό στο Tinos Beach!

Στο ξενοδοχείο TINOS-BEACH από τις 6 έως τις 20/08/12 γνωρίστε το ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΤΑΝΓΟ. Για σας που θα θέλετε να διασκεδάσετε θα μπορείτε κάθε βράδυ να ακούσετε μουσική και να χορέψετε μαζί μας.

Ammos Beach Bar Restaurant 22:00-23:00 ομαδικό μάθημα γνωριμίας χορού (άνευ χρεώσεως)
Milonga 23:00 

Σεμινάρια & ιδιαίτερα μαθήματα ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥ ΤΑΝΓΟ θα γίνουν στο ball-room με τον maestro Κωνσταντίνο Διμιτρακοπουλο

To Tinos Beach αποτελείται απο 4 κτίρια. Το κεντρικό κτίριο έχει 3 ορόφους πάνω απο το ισόγειο, με 112 δωμάτια και 5 σουίτες. Τα υπόλοιπα 3 κτίρια - όλα τριών επιπέδων - διαθέτουν συνολικά 47 δωμάτια εκ των οποίων 14 είναι οικογενειακά 2 χώρων ύπνου, 8 τρίκλινα και 24 δίκλινα.

Όλα τα δωμάτια δέχονται στον κυρίως χώρο τους την προσθήκη τρίτου κρεβατιού ή κούνιας. Για πολυμελείς οικογένειες τα δωμάτια στα bungalows είναι τα καταλληλότερα. Τα δωμάτια του κεντρικού κτιρίου διακρίνονται σε superior & classic.

Τα superior έχουν άμεση θέα θάλασσα, μαρμάρινο μπάνιο και αναβαθμισμένη επίπλωση, στα classic απολαμβάνει κανείς την θάλασσα απο το μπαλκόνι. Τα 9 μονόκλινα έχουν θέα στον περιβάλλοντα χώρο του συγκροτήματος. Απο τις σουίτες οι 2 έχουν 2 υπνοδωμάτια ενώ στις άλλες 3 μπορεί να προστεθεί κρεβάτι στον χώρο του σαλονιού.

Όλα τα δωμάτια των 3 κτιρίων που γειτονεύουν με το κεντρικό εν σειρά διαθέτουν μπαλκόνι με πέργολα & θέα θάλασσα, είναι δε κατηγορίας classic. Τα οικογενειακά και τα τρίκλινα έχουν μπaλκόνι στο κυρίως δωμάτιο και παράθυρο με θέα στον κήπο για τον δεύτερο χώρο ύπνου. Τα κτίρια είναι παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με ανοιχτούς διαδρόμους και χωρίς ανελκυστήρες.

Ιδιαίτερη μνεία αξίξει να δωθεί στον Περιστεριώνα ο οποίος είναι πραγματικός αυτόνομος περιστεριώνας ανακατασκευασμένος σε δωμάτιο 2 επιπέδων, το υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι & το μπάνιο βρίσκονται στο επάνω επίπεδο, ενώ το σαλόνι στο ισόγειο. H πέργολα φιλοξενείται στο επίπεδο του γκαζόν.  Ο περιστεριώνας ανήκει τιμολογιακά στην κατηγορία superior.

Επισκεπτόμενοι το και διαμένοντας σε ένα από τα δωμάτιά του με τις μοναδικές παροχές μη χάσετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στο πενυματικότερο νησί του Αιγαίου!

Στην Τήνο με την Μακραίωνη ιστορία,  Kιόνια -απο τους κίονες- ονομάζεται ο οικισμός στα νότια του νησιού που περικλείει τον ναό του Ποσειδώνα και της Αμφιτρήτης τόπο εξαγνισμού άλλοτε κατά την πορεία προς την Δήλο. Εδώ το Tinos Beach κατέχει προνομιακή θέση δίπλα στη θάλασσα έχοντας συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής τα μέγιστα.

Όλα σε απόσταση 'βολής', η θάλασσα, οι ταβέρνες των Κιονίων, η χώρα 5 λεπτά με το αυτοκίνητο και σε ένα τέταρτο το σκηνικό αλλάζει εντελώς αποκαλύπτοντας στους περιηγητές έναν τόπο ονειρεμένο. Βωλάξ, Φαλατάδος, Σμαρδάκιτο και δεκάδες άλλα μικρά χωριουδάκια αναμένουν φιλόξενα να σας μυήσουν σε έναν κόσμο που ο 'σύχρονος' πολιτισμός της... ταχύτητας έχει αφήσει αλώβητο. Στο ξενοδοχείο θα βρείτε πληροφορίες και υποδείξεις για τις εξορμήσεις σας.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: www.tinosbeach.gr

Share |