Μάρκος-Bo-Αλεξανιάν... τραγουδούν για καλό σκοπό! (video)

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι... "Μία είναι η μαμά", υμνεί τη μητέρα και το ρόλο της στην κοινωνία, ενώ αναμένεται να γίνει «σύνθημα» στις πλατείες τα σχολεία και σε κάθε γειτονιά!

Ο Δημήτρης Μάρκος «εμπνεύστηκε» τους στίχους και... τραγουδά, ο Bo έγραψε τη μουσική και η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν ερμήνευσε το μελωδικό κομμάτι του τραγουδιού!

Ένα τραγούδι που είναι «ραπ» και στέλνει μηνύματα για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας που μαστίζει τη χώρα μας!

Η φωτογραφία είναι από το στούντιο του Μάριου Ψιμόπουλου. όπου έγινε η παραγωγή, μέσα σε φανταστικό κλίμα, όπως μπορείτε να δείτε...

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Μάρκος (@markostv) στις

Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ υπογράφει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μάρκος αναφέρεται συχνά μέσα απο τις ραδιοφωνικές του εκπομπές στο "εθνικό ζήτημα"

της υπογεννητικότητας, αλλά αυτή τη φορά είπε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και να τραγουδήσει!

Το κομμάτι έχει τίτλο «Μία είναι η μαμά» και θα ακουστεί πολύ... δυνατά στο 1st Fertility Festival (1o Φεστιβάλ Γονιμότητας) που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο 8-9 Ιουνίου, με ελεύθερη είσοδο!

Την Κυριακή 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες, dj, παιχνίδια και... μεγάλα δώρα, όπως "ταιριάζει" στην πρώτη μεγάλη Γιορτή Γονιμότητας που θα διεξαχθεί στη χώρα μας...

Κορυφαίοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στο 1ο Fertility Festival, τη μεγαλύτερη γιορτή της αγάπης και της γονιμότητας!

Γιατί έχουν αυξηθεί τα προβλήματα υπογονιμότητας; Ποιοι παράγοντες τα επιτείνουν; Πόσο μεγάλο παίζει το άγχος; Η διατροφή; Ο αγώνας για την εύρεση εργασίας ή για επαγγελματική καταξίωση;

Ερωτήματα που απασχολούν τα ζευγάρια και θα συζητηθούν στο 1ο Fertility Festival, τη μεγαλύτερη γιορτή γονιμότητας, τη στιγμή μάλιστα που η υπογεννητικότητα παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις στη χώρα μας!

Ας κάνουμε λοιπόν μια ένα αρχή, ένα restart, «επενδύοντας» στην αγάπη και την οικογένεια!

Ραντεβού στο... 1ο Fertility Festival! Δείτε αναλυτικά το προγραμμα:

Share |