Μάριος Αθανασίου: «Είμαστε μόνο φίλοι με τη Ναταλία Γερμανού»

Ο Μάριος Αθανασίου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ! για τη σχέση που διατηρεί σήμερα με τη μητέρα του παιδιού του, Μαρία Σολωμού, για την επιλογή του χωρισμού αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια. «Δεν έχω απιστήσει, όχι γιατί είμαι ηθικός ή μονογαμικός απλώς έτυχε. Δεν έχω κάνει μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Η μεγαλύτερη ήταν με τη Μαρία», αναφέρει ο ίδιος.

Όσον αφόρα την καταστάση που βρίσκεται η χώρα μας και τι τον ενοχλεί δηλώνει: «Η προδοσία. Είναι μια προδοσία η οποία στήνεται πολύ καιρό", λέει και συνεχίζει: Με «ακυρώνει το γεγόνος ότι δεν έχω ούτε τη δυνατότητα της επιλογής. Αν το καλοσκεφτείς, δεν έχουμε δημοκρατία. Όπως και να το πάρεις έχουμε...χούντα».

Όσο για το αν ήταν σωστή η επιλογή του χωρισμού, ο γνώστος ηθοποίος δηλώνει: «Η επιλογή του χωρισμού ήταν σωστή. Είμαι τυχέρος γιατί ήξερα εξαρχής με τι άνθρωπο έκανα οικογένεια».

Ο ηθοποιός απάντησε και στη φημολογία σύμφωνα με την οποία είναι ζευγάρι με τη Ναταλία Γερμανού. «Όντως μετακόμισα κοντά, αλλά είμαστε μόνο φίλοι με τη Ναταλία».
 

Share |